You have not added an image yet. Please upload and apply an image.

Kleuter Samenleesboeken van Zwijsen

Kleuter Samenleesboeken van Zwijsen

Wij hebben hier thuis een behoorlijke stapel oefenboekjes liggen waarmee een kind kan oefenen met lezen. Het gaat hierbij om boekjes waarmee kleuters ook mee kunnen doen met het voorlezen.

Ik zal je hieronder in een filmpje de boekjes laten zien.

Onze boekjes gaan nu al heel lang mee. Ik kad ze jaren geleden voor mijn oudste zoon gekocht. Toen wij de boekjes hadden gekocht, kon mijn zoontje de linkerpagina’s zelf lezen. De tekst op iedere bladzijde wordt visueel ondersteund door de plaatjes om het begrijpen van de zinnen te bevorderen.

Nu gebruik ik de boekjes weer, maar nu voor mijn jongste zoontje. Hij leest vooral de rechterpagina’s die voor startende lezers zijn bedoeld. Zodra hij eenmaal vlot kan lezen, zal ook hij de linkerpagina’s aankunnen. Ik vind deze boekjes zeker handig om te hebben voor startende lezers.

Leave a reply