You have not added an image yet. Please upload and apply an image.

Vaderdag cadeau tips

Vaderdag cadeau tips

Advertorial

Vaderdag

De dag dat moeders door hun kinderen in het zonnetje werden gezet, ligt inmiddels een aantal weken achter ons. Dat betekent dat het gezin zich opmaakt voor de derde zondag van juni want dan is het weer Vaderdag!
Moeders en kinderen overal in het land zorgen voor een lekker ontbijt op bed voor vader. Gezinnen gaan er gezellig samen op uit, lekker naar buiten of op bezoek bij opa’s en oma’s.
Op scholen kleien, knutselen, knippen en plakken de kinderen er inmiddels lustig op los en maken een prachtig kunstwerk voor hun vader.
Tegelijkertijd bent u hoogstwaarschijnlijk op zoek naar een leuk vaderdagcadeau voor uw man, vader of schoonvader.

Origineel vaderdagcadeau

Het is een leuk idee om eens af te wijken van de standaard en iets bijzonders te bedenken als vaderdagcadeau. Lijkt het u niet wat om uw man chique en stijlvol te kleden in een mooi twee- of driedelig maatpak?
Een werkelijk uniek vaderdagcadeau, dat compleet wordt met een leuke avond uit in het theater of een restaurant.

bn2cmc7dp7-1

Vaderdag cadeau tips

Dobell verkoopt stijlvolle smokings, kostuums en andere maatpakken. Als vrouw weet u als geen ander welk soort maatpak bij uw man past. Daarnaast heeft Dobell een ruim assortiment accessoires die ieder kostuum completeren.
Als u geen compleet maatpak wilt aanschaffen, kunt u overwegen een prachtige set manchetknopen, bretels of een overhemd in iedere gewenste stof en kleurstelling cadeau te doen.
Dankzij een ruim assortiment aan chique kostuums en accessoires bent u bij Dobell verzekerd van een uniek vaderdagcadeau. Bekijk ons assortiment op http://www.dobell.nl.

clo24maady00rbrovm6chh000r

Dobell webshop

Van business casual tot en met stijlvolle smokings, van bretels tot manchetknopen: in de webshop van Dobell slaagt u gegarandeerd voor een bijzonder vaderdagcadeau.

Bestel uw vaderdagcadeau online. Als u vandaag bestelt, kunt u uw vaderdagcadeau morgen in huis hebben.

Ga naar http://www.dobell.nl/mannen/gelegenheidskleding/vaderdag-cadeau/ voor een uniek vaderdagcadeau.

Leave a reply