You have not added an image yet. Please upload and apply an image.

Knutselen en versieren met Pom Pom Wow

Knutselen en versieren met Pom Pom Wow

Doelgroep: vanaf 6 jaar

Je hebt vast weleens pompons gemaakt samen met je kinderen van karton en bolletjes wol!
Daar moest ik dus ook het eerst aan denken toen ik een filmpje van Pom Pom Wow zag.
Met Pom Pom Wow kan je jouw knutselwerkjes een eigen stijl geven. Het is op zich best simpel te gebruiken en heel leuk voor kinderen.
Ik zal je hieronder een eerste indruk geven met een video waarin ik je allerlei zelfbedachte werkjes laat zien.
Ik heb van BOTI twee leuke pakketten gekregen om te bekijken en hieronder zie je wat ik ermee heb gedaan.

Wat is Pom Pom Wow?

Je gaat leuke knutselwerkjes maken en versieren met pompons.
Je maakt een plakkertje vast aan een pompon en drukt het dan op een werkje om te versieren. Daarna schuif je het stukje plastic ervan af en kan je jouw pompon vormen zodat het er leuk uitziet.
Je kan zo veel pompons naast elkaar plakken om het extra mooi te maken.
De pompons plakken het best op een harde en gladde ondergrond.

Er zijn verschillende pakketten te koop zoals je hierboven ook kan zien. Ik heb zelf nog maar 2 pakketten uitgeprobeerd en in de video laat ik je zien welke dan zijn en wat er precies in zit.

Waar kan je Pom Pom Wow kopen?

Het is te koop in speelgoedwinkels zoals Bart Smit en Intertoys.
Je kan het ook online bestellen bij Bol.com.

Mijn mening

Het is heel simpel in gebruik. Jonge kinderen kunnen hier al leuk mee aan de slag.
Het plakt gelijk en je ziet ook direct resultaat. Wel valt het me op dat sommige pompons op een gegeven moment weer loslaten. Je kan het dan wel weer op zijn plaats drukken, maar ik doe er dan voor de zekerheid lijm op omdat ik bang ben dat het anders weer los laat.

Je kan er veel mee doen. Je kan een teenslipper een nieuwe “look” geven of je schoolspullen een make-over geven. Ik vind het zelf erg leuk om de pompons op mijn pennen en potloden te plakken en ze dan te combineren met leuke wiebeloogjes.
Ik ontdekte dat het ook te gebruiken is op papier-maché en karton. Zo kan je leuke knutselwerkjes maken en het dan mooi versieren met de pompons.

pom-pom-wow

Een pluspunt aan dit product is dat kinderen hier zoveel mee kunnen bedenken. Je kan het gebruiken om voorwerpen mee te versieren. Denk daarbij aan goedkope doosjes bij bijvoorbeeld Zeeman en Xenos.
Creatieve kinderen kunnen hier helemaal los mee gaan. Ze hebben de vrijheid om zelf meerdere creaties te bedenken en te combineren met de pompons. Zo kan je dan ook naar de pakketten kijken.
Als je dit voor je kind gaat kopen wat past dan het beste bij je kind? Je kan pakketten kopen met voorwerpen er in voor je kind om te versieren, maar je kan ook pakketten kopen met vooral pompons en de plakkertjes.
Kijk dus goed op de pakketten naar wat er in zit en bij je kind past.

recensie-exmplaar-uitgever

Leave a reply