You have not added an image yet. Please upload and apply an image.

Disney Doorables Mickeys Huis + knutsel je eigen Doorables tas om mee te nemen!

Disney Doorables Mickeys Huis + knutsel je eigen Doorables tas om mee te nemen!

Ik heb deze Disney Doorables producten gekregen van BOTI om uit te proberen. Ik vind schattige verzameldingetjes altijd wel leuk en ik behandel ze ook wekelijks op mijn YouTubekanaal. Daarom wilde ik deze Disney Doorables eens uitpakken.

Wat is Disney Doorables?

Disney Doorables zijn verzamelbare Disney figuurtjes die elk een eigen deur hebben naar hun eigen kleine wereld. Er zijn 78 verschillende Doorables figuurtjes om te verzamelen. Al deze mini huisjes passen ook op elkaar en aan elkaar.
In onderstaande video pak ik Disney Doorables Mickeys huis uit. Met de verpakking heb ik een leuk knutselwerkje verzonnen: maak je eigen meeneemtas! Bekijk onderstaande video om ook je eigen reistas te maken van jouw Disney Doorables verpakking.

Leave a reply