You have not added an image yet. Please upload and apply an image.

LOL surprise poppen SERIE 2 – print hier de kaart!

Op YouTube wordt me vaak gevraagd naar de kaart van serie 2.
Ik zal de kaart hier plaatsen zodat jullie het kunnen printen. Vaak vinden kijkers van mijn L.O.L. surprise video’s het leuk om een eigen kaart te hebben en dan met me mee te kijken en te raden welke pop ik ga uitpakken.
Van serie 2 heb je de gewone ballen die 10 euro kosten en de kleine Little sisters ballen die 6 euro kosten.
De kaart heeft daarom ook twee kanten.
Meestal koop ik mijn ballen bij Bol.com, maar dat doe ik alleen als de ballen 10 euro of 11 euro kosten. Andere winkels verkopen de ballen soms ook op Bol.com voor 20 tot 30 euro, maar dat vind ik echt zonde!

Waar kan je L.O.L. Surprise kopen?

Print hier de kaart van de poppen van serie 2: LOL_Surprise_Poster_Series_2_Wave_0 (1)

 

Leave a reply