You have not added an image yet. Please upload and apply an image.

20% korting op alle Mepal lunchboxen en drinkbekers

Ik gebruik graag Mepal drinkbekers voor mijn jongens voor op school. We hebben verschillende merken geprobeerd toen mijn oudste voor het eerst naar school ging, maar het ging best vaak mis en uiteindelijk kwamen we bij Mepal terecht. We kiezen juist de simpelste drinkbekers met alleen een draaidop en niet de versie met een drukknop.
De versie met een drukknop ging bij ons ook al vrij snel mis en aangezien drinkbekers niet bepaald goedkoop zijn vonden we dat erg zonde.
De versie met een schroefdeksel is ons al die jaren prima bevallen en we kopen alleen zo nu en dan een nieuwe. In de schroefdeksel zit een afdichtring. Dit gaat het lekken tegen. De beker wordt hermetisch afgesloten. Je hoort het ook dichtklikken. Zo weet je altijd dat je het goed dicht hebt gedraaid en hoef je het niet voor de zekerheid extra strak dicht te maken. Dit is wel prettig voor mijn jongens, want als ik een drinkbeker extra stevig dicht draai, krijgen ze het ook niet meer open. Doordat ik nu alleen maar dichtdraai tot ik “klik” hoort, kunnen ze het op school zelfstandig open krijgen.

Deze bekers gaan erg lang mee. In ons geval gaan ze zelfs zo lang mee dat we nog bekers hebben die we 4 of 5 jaar geleden hebben gekocht. Ze werken nog helemaal goed, alleen zijn de mooie plaatjes ervan versleten door het dagelijks meesjouwen in de tassen. We gebruiken ze dan ook als reservebekers. Mochten we een keertje een beker nog niet hebben afgewassen voor de nieuwe dag of als een kind per ongeluk een drinkbeker op school laat liggen, is het best handig om een paar reserve drinkbekers te hebben!

Dit jaar heb ik hun lunchbekers en bakjes weer aangevuld met een mooie aanbieding van Albert Heijn.
Mocht je daar te laat zijn en toch nieuwe Mepal drinkbekers willen kopen voor een mooie prijs met korting, dan kan je nu bij Intertoys een kijkje nemen.

 

Leave a reply