You have not added an image yet. Please upload and apply an image.

Leuke drinkbekers en broodtrommels in de aanbieding bij Albert Heijn!

Onze kinderen hebben alweer hun eerste schoolweek erop zitten.
Ik was nog wel van plan om in de vakantie hun drinkbekers en broodtrommels aan te vullen met wat nieuwe, maar ik had dat nog niet gedaan.
Afgelopen maandag kwam ik een beetje in de knoop want de “Plains” drinkbekers en broodtrommel leken me zo na de vakantie ineens een beetje kinderachtig geworden.
Ze zijn natuurlijk wel handig als reserve bekers en om mee te nemen voor bij het sporten, maar ik vond het wel nodig om ze te vervangen voor dit schooljaar.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ik had geluk, want deze week zag ik dat er bij Albert Heijn hele leuke lunchspullen in de aanbieding zijn. Ik heb gelijk mijn kans gegrepen en heb een Minionbeker gekocht, een Emoji drinkbeker plus broodtrommel en twee ronde fruitbakjes. Wel moet ik erbij zeggen dat ik de fruitbakjes heb moeten kopen omdat de vorige (heb ik verleden jaar gekocht) kapot waren gegaan. Het scharnier waarmee het bakje open en dicht kan is bij mijn beide jongens kapot gegaan. De bakjes zelf zien er nog goed uit, maar ik heb ze de rest van het schooljaar compleet gehouden met een stukje duct tape. Ik hoop dat het dit jaar beter zal gaan, want ze zijn wel enorm handig. Mijn kinderen krijgen ze makkelijk open en dicht en ze blijven goed dicht in hun tassen. Ze zijn nog nooit per ongeluk open gegaan in hun tas!

De bananenbakjes zijn nog helemaal goed. We hebben ze verleden jaar gekocht en die zijn nog goed gebleven!

Ik denk dat mijn keuze voor Minions en Emoji wel een beter keuze is dan “Plains”. Deze films hebben een grotere doelgroep en kan dus wel langer mee.

Leave a reply