You have not added an image yet. Please upload and apply an image.

Vaders op Vaderdag gratis naar Omniversum

Vaders op Vaderdag gratis naar Omniversum

Zondag 17 juni is het Vaderdag. Leuk om papa te trakteren op een grootbeeldfilm.
Op Vaderdag mag vader gratis een film kijken bij Omniversum als hij wel samen met een betalende bezoeker komt.

Zelf vind ik een bezoekje aan Omniversum altijd enorm leuk. We gaan elk jaar met ons viertjes en mijn man vindt het ook altijd wel de moeite waard.
De laatste keer zijn we naar Great white shark geweest.

Deze films zijn er te zien op Vaderdag:

  • GREAT WHITE SHARK (11.00, 14.00, 16.00 en 20.00 uur)

Sinds Jaws geldt de grote witte haai als een bloeddorstig zeemonster. Deze bekroonde grootbeeldfilm met verteller Derek de Lint laat een andere kant zien van het gestroomlijnde, zeven meter grote roofdier.

  • SAMMY’S AVONTUREN (12.00 en 15.00 uur)

Spannende, vrolijke en ontroerende belevenissen van het zeeschildpadje Sammy en zijn boezemvriend Ray. Een heerlijke grootbeeldfilm voor papa’s en kinderen.

  • UNDER THE SEA (13.00 uur)

Verteller Tygo Gernandt neemt je in de onderwateravontuur mee naar exotische onderzeese locaties, bevolkt door flamboyante inktvissen, zwierige zeedraken en gigantische pijlstaartroggen.

  • AFRICA, THE SERENGETI (17.00 uur)

In een van de best gewaarde films ooit in Omniversum reis je met gnoes, zebra’s, giraffen, olifanten en bavianen over de Afrikaanse vlakten. Een absolute aanrader.

  • A BEAUTIFUL PLANET (18.00 uur)

Vanuit het International Space Station kijk je met de astronauten Wilmore, Virts en Critoforetti de ruimte in en naar de miljarden lichtjes op de aarde. Deze boeiende film is ingesproken door André Kuipers.

  • ROCKY MOUNTAIN EXPRESS (19.00 uur)

Maak in de stoomtrein Rocky Mountain Express met verteller Erik de Zwart een adembenemende reis door de Canadese Rocky Mountains langs diepe rivierkloven en over hoge bergpassen.

 

Leave a reply