You have not added an image yet. Please upload and apply an image.

Ztringz trucjes met touwtje: hond

Ztringz trucjes met touwtje: hond

Wat heb je nodig?
Maak je eigen touwtje van een bolletje wol.

In de video hier onder laat ik zien hoe je een lopende hond kan maken op de Ztringz. Dit is een leuke truc om te doen met je touw. Het is wel lastig om te leren, maar als je het eenmaal snapt is het prima om te doen.

Ik heb een app gemaakt waarin deze video’s zitten. Het zijn dezelfde video’s die ook op mijn YouTubekanaal te zien zijn, maar met deze app kan je de video’s zien zonder internetverbinding. Handig voor als je op vakantie geen internetverbinding hebt!

Download_on_the_App_Store_Badge_NL_135x40

Kijk hier hoe je meer Ztringz figuren kan maken.
Wil je meer Ztringz filmpjes van mij zien? Word lid van mijn Youtubekanaal. Klik op het plaatje hieronder.

youtube-abonneer-button

Leave a reply