You have not added an image yet. Please upload and apply an image.

Ztringz trucjes: Eifeltoren

Ztringz trucjes: Eifeltoren

Wat heb je nodig?
Maak je eigen touwtje van een bolletje wol.

Kijk naar onderstaande video om te zien hoe je een Eifeltoren kan maken op de Ztringz. Spelen met de Ztringz of een touwtje van een bolletje wol is heel leuk om te doen. Je kan er leuke Ztringz trucs mee doen.

Ik heb een app gemaakt waarin deze video’s zitten. Het zijn dezelfde video’s die ook op mijn YouTubekanaal te zien zijn, maar met deze app kan je de video’s zien zonder internetverbinding. Handig voor als je op vakantie geen internetverbinding hebt!

Download_on_the_App_Store_Badge_NL_135x40

Kijk hier hoe je meer Ztringz figuren kan maken.
Wil je meer Ztringz filmpjes van mij zien? Word lid van mijn Youtubekanaal. Klik op het plaatje hieronder.

youtube-abonneer-button

Leave a reply