You have not added an image yet. Please upload and apply an image.

Ztringz trucjes: tralies

Ztringz trucjes: tralies

Wat heb je nodig?
Maak je eigen touwtje van een bolletje wol.

Bekijk in de video hieronder hoe je kan spelen met de Ztringz. Begin met de makkelijkste vorm: de tralies. Met de tralies kan je een boel andere vormen maken en ook zelf bedenken. Je kan ook zelf je touw maken met een bolletje wol.

Ik heb een app gemaakt waarin deze video’s zitten. Het zijn dezelfde video’s die ook op mijn YouTubekanaal te zien zijn, maar met deze app kan je de video’s zien zonder internetverbinding. Handig voor als je op vakantie geen internetverbinding hebt!

Download_on_the_App_Store_Badge_NL_135x40

Kijk hier hoe je meer Ztringz figuren kan maken.
Wil je meer Ztringz filmpjes van mij zien? Word lid van mijn Youtubekanaal. Klik op het plaatje hieronder.

youtube-abonneer-button

Leave a reply