You have not added an image yet. Please upload and apply an image.

Quilling – uiltjes knutselen met papier

Quilling – uiltjes knutselen met papier

Materialen om te knutselen:

  • Quilling set (anders moet je met je handen)
  • Quilling papier of filigraan papierstroken
  • Lijm


Ik heb bij Action een goedkope quilling set gekocht om leuke werkjes te knutselen met papier. Deze set is niet in alle Action winkels te koop. Wat is quilling? Met papier quilling maak je mooie 3D figuren met stroken gekleurd papier. Om quilling te leren heb ik een leuk en makkelijk beginnerswerkje verzonnen. Je kan met quilling leuke figuren van papier maken.
Wil je ook zo’n leuke uil knutselen? Doe mee met mij in onderstaande video.

Hier zie je leuke en schattige tekenvideo’s.

Wil je meer filmpjes van mij zien? Word lid van mijn YouTubekanaal. Klik op het plaatje hieronder.

youtube-abonneer-button

Leave a reply