You have not added an image yet. Please upload and apply an image.

Kerstboom vouwen

Kerstboom vouwen

Materialen om te knutselen:

  • Groen papier:
  • Schaar
  • Lijm
  • Versiering voor in de kerstboom

Knutsel je eigen kerstboom. Leuk als versiering voor kerst. Je maakt je eigen boom van papier door verschillende lagen te knippen, te vouwen en op elkaar te plakken. Het is leuk en makkelijk om zelf te knutselen. Je kan het heel mooi versieren en er je eigen winterlandschap mee maken. Ik heb dit gemaakt voor in mijn Hatchtopia voor mijn winter Hatchimals.
Ik laat je in de video hieronder zien hoe je deze kerstbomen kan knutselen.

WAAR KOOP JE HATCHIMALS?
De grote speelgoedwinkel: (iets goedkoper dan Bol.com).
Bol.com: Allerlei series en speelsets.
Hier zie je leuke en schattige tekenvideo’s.

Wil je meer filmpjes van mij zien? Word lid van mijn YouTubekanaal. Klik op het plaatje hieronder.

youtube-abonneer-button

Leave a reply