You have not added an image yet. Please upload and apply an image.

SPELLENSPEKTAKEL 2018 leuk spellenevenement voor het hele gezin!

SPELLENSPEKTAKEL 2018 leuk spellenevenement voor het hele gezin!

Op 10 en 11 november kan je weer met het gezin op stap gaan. Bij het Spellenspektakel kan je met je gezin allerlei (bord)spellen uitproberen om te zien welke spellen bij jullie passen.
Wij houden van bordspellen. Het is altijd wel erg leuk om samen te spelen tijdens feestdagen, in het weekend of op vakantiedagen. We gaan dan ook graag naar dit evenement omdat we hier vooraf een aantal spellen kunnen testen. Zo weten we zeker dat we de leukste spellen kiezen om te kopen. Er staan meer dan 100 speeltafels met allerlei spellen. Je neemt plaats met je gezin en je wordt gelijk geholpen door ervaren demonstrateurs. Dit is echt heel fijn, want je hoeft dan zelf niet met het boekje met de spelregels te klungelen. Je wordt direct op weg geholpen. Dit is ideaal. Zo kan je wel genoeg spellen op deze dag testen.

Er zijn ook kampioenschappen en toernooien waar je aan mee kan doen.
Ben je ook nieuwsgierig naar wat Spellenspektakel nu precies is? Ik geef je een indruk met onderstaande filmpje.

Hoewel we graag spellen kopen voor het gezin, willen mijn man en ik ook nog even spellen voor onszelf testen. We spelen graag met vrienden en tijdens dit evenement kunnen we goed op zoek gaan naar geschikte spellen. We laten onze kinderen dan altijd even knutselen en spelen bij het kinderplein. Als ouders kan je ze goed in de gaten houden mocht dat nodig zijn. Je kan altijd even langs lopen om te zien of ze het nog naar hun zin hebben. Het speelgedeelte voor de kinderen is goed afgesloten. Ze noteren je telefoonnummer en bellen je als het nodig is. Zo kunnen mijn man en ik nog even samen wat spellen testen terwijl onze kinderen het prima naar hun hebben. Wanneer we klaar zijn halen we ze op en gaan we weer samen verder. Prima systeem!

Op het Spellenspektakel tonen grote Nederlandse uitgevers, zoals Goliath, Koninklijke Jumbo, Just Games, 999 Games en vele anderen hun spellen. Er zijn meer dan 200 spellen te spelen en te koop, zowel nieuw als tweedehands.

Dit zijn de verschillende toernooien waarmee je kans maakt op prijzen en zelfs een kampioenstitel:

  • 7 Wonders Toernooi: Op zaterdag wordt dit strategische bordspel gespeeld waarbij spelers de leider zijn van een van de zeven grote steden van de oudheid. Er wordt gestreden voor de titel Nederlands Kampioen 7 Wonders Duel én een fantastisch prijzenpakket.
  • Legend of The Five Rings Toernooi: De strijd van Rokugan komt op zaterdag naar Spellenspektakel tijdens een Elemental Challenge. Het toernooi waarbij de clans uit worden gedaagd in voorbereiding op de grotere Elemental Championships van 2019.
  • KeyForge Toernooi: Speel op zondag mee tijdens het KeyForge Early Preview Event en beleef de competitie van het spel nog vóór haar officiële release!
  • ICE COOL Nederlands Kampioenschap: Op zondag wordt gestreden om de Nederlandse kampioenstitel van dit toegankelijke behendigheidsspel. De winnaar van de finaleronde vertegenwoordigt Nederland tijdens het WK ICE COOL in Riga, Letland!
  • Black Stories Toernooi: Hier kan je op zaterdag en zondag LIVE raadselen. Diegene die het raadsel oplost wint een Black Stories pakket met alle Black Stories edities.

SPELLENSPEKTAKEL 2018
Datum: 10 en 11 november 2018
Openingstijden: 10:00 – 18:00 uur
Locatie: Beursgebouw Eindhoven
Voorverkoopprijs: €11,00 voor volwassenen en €4,- voor kinderen t/m 12 jaar
Kinderen tot 4 jaar gratis toegang. Het Spellenspektakel biedt ook speciale gezinstickets en passe-partouts aan.

Kijk voor meer informatie op: http://spellenspektakel.nl/informatie/ticketinformatie/

Leave a reply