You have not added an image yet. Please upload and apply an image.

Ontwerp leuke poppenkleertjes met de LOL Surprise OMG pop

Ontwerp leuke poppenkleertjes met de LOL Surprise OMG pop

Ken jij de nieuwe OMG poppen van L.O.L. Surprise al? Er zijn vier verschillende poppen uitgekomen in een grote uitvoering. Deze poppen zien er heel mooi en chique uit zoals je hieronder kan zien.

In de video hieronder laat ik je Royal Bee zien. Zij is de grote zus van L.O.L Surprise! Queen Bee. Het is een hele mooie pop voor meisjes om mee te spelen. Ze houdt van fashion en haar verpakking is een kleedkamer waar je mee kan spelen. Kijk maar naar de video hieronder.

Deze L.O.L Surprise O.M.G. pop is een leuke pop waarmee je zelf aan de slag kan gaan. Je kan er mooie poppenkleertjes voor ontwerpen. Ik heb zelf ook een deftige outfit voor deze pop gemaakt van een sok. Het is best makkelijk om te maken. Kijk maar hoe ik een jurk en hoed heb gemaakt.

recensie-exmplaar-uitgever

Dit product heb ik, ten behoeve van een video op mijn YouTubekanaal, toegestuurd gekregen.

Leave a reply