You have not added an image yet. Please upload and apply an image.

Begin je eigen bullet journal voor deze herfst

Begin je eigen bullet journal voor deze herfst

Een bullet journal is een zeer uitgebreide agenda. Het geeft je de mogelijkheid om je activiteiten te plannen, een to do-lijst bij te houden en je kan het als dagboek gebruiken.
Ik word er erg vrolijk van omdat ik er leuke plaatjes bij teken. Het geeft me de mogelijkheden om mijn taken veel overzichtelijker vorm te geven dan ik eerder deed met mijn doe-lijstjes.

Zelf ben ik heel simpel begonnen. Ik ben met een creatieve doe-lijst begonnen om te wennen aan een nieuwe wijze van plannen en het noteren en bijhouden ervan. Het leek me erg veel werk om gelijk zo uitgebreid te beginnen en ik had het idee dat de kans van slagen groter zou zijn als ik met een afgebakend onderdeel zou beginnen. Hieronder zie je hoe ik ben begonnen in de vakantie.

We zijn nu alweer een paar maanden verder en ik ben erg tevreden over deze wijze van plannen. Omdat ik de taken in duidelijke stukken per tekening heb verdeeld lukt het me beter om overzicht te houden in wat ik eerst wil doen en om mezelf niet kwijt te raken in een grote (overvolle) lijst met doe-taken.
Binnenkort wil ik een stapje verder gaan en ook wat meer gaan uitbreiden. Ik merk dat ik het één en ander aan mijn levensstijl wil verbeteren en een bullet journal waar ik dagelijks naar kijk kan me daarbij helpen.
Zo wil ik in elk geval drie keer per week een grote wandeling langs een prachtige route gaan maken en ik merk dat ik vaak te weinig fruit eet.
Later wil ik nog het één en ander erbij gaan voegen, maar ik ben iemand die het nodig heeft om klein te beginnen en dan beetje bij beetje uit te breiden.
Op YouTube ben ik een YouTubekanaal tegengekomen waarbij je mooie en zeer inspirerende video’s krijgt met handige voorbeelden voor bullet journals. Ik vind haar bullet journal voor oktober zo mooi om te zien dat ik ook weer gelijk zin krijg in het maken van een nieuwe bullet journal voor deze maand en hierbij wil ik gelijk mijn kleine uitbreiding meenemen.

Ik kwam bij Action een leuke planner tegen die me erg geschikt leek voor mijn planning.
Nu moet ik alleen nog even inplannen dat ik mijn planning voor oktober ga maken. Natuurlijk zal ik je hier laten zien hoe die is geworden!

Leave a reply