You have not added an image yet. Please upload and apply an image.

Kom naar de Winterfair!

Kom naar de Winterfair!

 

 

Heb jij al plannen voor het weekend van 6 december? Nee? Dan is een bezoek met korting op de Winterfair in Ahoy’ een echte aanrader. Een leuk dagje uit om helemaal in kerststemming te komen. De Winterfair wordt ieder jaar georganiseerd en is ieder jaar weer mooier en groter. Je kijkt je ogen uit!

Qua sfeer is de Winterfair vergelijkbaar met de huishoudbeurs. Heel veel dames komen hier naartoe voor een dagje winkelen, inspiratie opdoen en bijkletsen. Het is dan ook een perfect vriendinnenuitje! Op de Fair staan talloze kraampjes met mode, accessoires voor jezelf en in huis, make-up, handwerkbenodigdheden, vakantieaanbieders, lekker eten en drinken, cadeautjes en sieraden. Hier vind je ongetwijfeld leuke cadeautjes voor onder de kerstboom, een mooie kerstoutfit én iets leuks voor op de salontafel.

Behalve kraampjes met leuke hebbedingen, zijn er ook nog een aantal andere leuke dingen te beleven. Doe bijvoorbeeld mee aan een van de workshops en ga naar huis met zelfgemaakte bonbons of een zeepketting. Ook een workshop cupcakes maken of tekenen en schilderen behoren tot de mogelijkheden. Vergeet ook niet om aan te schuiven bij de kleuranalyse. Zo zie je precies welke kleuren kleding jou flatteren. Doe vervolgens inspiratie op tijdens een van de modeshows met hippe, doch draagbare kleding.

De Winterfair is echt een uitje voor voor vriendinnen, zussen, buurvrouwen en moeders en dochters. Ook voor kinderen is er van alles te beleven. Vooral meisjes hoeven zich hier niet te vervelen. Er zijn standjes met nagellak en oorbellen, je kunt een cupcake versieren en er zijn modeshows. Een perfect uitje met een kleine prinses! Daarnaast zijn er stands met warme chocolademelk voor de kids en Glühwein voor jou. Het hoogtepunt is echter de overdekte ijsbaan! Leuk voor kinderen, maar stiekem ook wel voor moeders.

De Winterfair in Ahoy is van vrijdag 6 tot en met maandag 9 december geopend.

Winter-Fair-in-Ahoy-Rotterdam_19107

Leave a reply