You have not added an image yet. Please upload and apply an image.

Tijdelijk in prijs verlaagd: Leuke verhalen apps van Elmer in de App Store en Google Play.

Tijdelijk in prijs verlaagd: Leuke verhalen apps van Elmer in de App Store en Google Play.

Ken je de boeken van Elmer nog niet? Dan wil ik ze je bij deze van harte aanraden! Ze zijn echt geweldig voor kinderen.

Elmer is een lapjesolifant. Hij heeft leuke kleuren en dat valt goed op in een kudde grijze olifanten. Hij beleeft altijd vrolijke avonturen en de voorleesprentenboek vervelen nooit! De dieren in de Jungle leven vreedzaam en behulpzaam met elkaar.

Vandaag zag ik dat drie voorlees apps van Elmer in prijs verlaagd zijn. Van €3.59 naar € 1,79 of zelfs € 0,89! Let op Google Play heeft andere prijzen, maar net zo goedkoop!
De apps zijn in het Engels, maar niet getreurd! De reden dat ik deze apps nu aan je bekend maak is het feit dat je jouw eigen stem kan opnemen bij de verhaaltjes. Dit werkt perfect wanneer je de verhalen al bezit in de vorm van een prentenboek. Je pakt het boek erbij en je ziet steeds duidelijk aangegeven in de app welke regels je per prent moet voorlezen bij het opnemen.
Dit doe je maar één keer en daarna kan je kind steeds van het verhaal genieten met de app. Door jou voorgelezen.
Wel blijft de Engelse tekst zichtbaar tijdens het voorlezen, maar dat geeft helemaal niets. Mijn jongste van vier kan toch niet lezen wat daar staat ook al was het in het Nederlands!

Geniet je kind nu al van de prentenboeken van Elmer? Dan is dit een leuk extraatje. De prenten zijn niet statisch, maar worden door het schuiven van de schermen tot leven gebracht. Wees er dus snel bij voordat ze weer een normale prijs krijgen!

Download_on_the_App_Store_Badge_NL_135x40
Elmer en Roosje: Download de app in de AppStore.

googleplay

Download_on_the_App_Store_Badge_NL_135x40
Elmer en het kwijtgeraakte Beertje: Download de app in de AppStore.

googleplay

 

Download_on_the_App_Store_Badge_NL_135x40
Elmers speciale dag: Download de app in de AppStore.

googleplay

 

Twee van deze verhalen vind je in “Het grote boek van Elmer”. Zie rechts bovenin het scherm een link naar het boek in Bol(punt)com.

Leave a reply