You have not added an image yet. Please upload and apply an image.

App onderzoek

App onderzoek

Wel ik werd vanmorgen wakker en dacht: “Waarom bepaal ik eigenlijk in mijn eentje welke apps een uitgebreide review krijgen en in mijn lijsten eindigen gesorteerd op leeftijd en schoolvak? (Ik heb ook een lijst voor Android)

Ik kan me ook heel goed voorstellen dat jullie lekker in de AppStore of Googleplay aan het kijken zijn en een app tegenkomen die je wel geschikt lijkt voor je kind. Dan ga je naar de prijs kijken en kom je tot de conclusie dat je toch wel iets meer van de app zou willen weten voordat je de app koopt.

Vandaar dat ik dit schrijf. Als dat het geval is wil ook best eens in de week één van jullie aangedragen apps uitgebreid bekijken en aan jullie rapporteren.

Wel als dat zo is. Schrijf dan hier onder in een reactie welke app jullie onderzocht willen hebben. Heb je een app gezien en wil je zeker weten of het geschikt is? Dan ga ik ermee aan de slag.

Leave a reply