You have not added an image yet. Please upload and apply an image.

Winactie: Angel Sand binnenspeelzand!

Winactie: Angel Sand binnenspeelzand!

*** De winnaars ***

 • Jessi van de Haar
 • @Sappeltje1
 • Daniëlle Noord

Ben jij al bekend met Angel Sand?
Laatst heb ik er uitgebreid over geschreven en ook een filmpje gemaakt om het aan jullie te laten zien.
Lees over mijn ervaring met Angel Sand.

In het filmpje zie je mijn kinderen ermee aan de slag.

Angel Sand is te koop bij Trendyspeelgoed.nl.

winactie-trendyspeelgoed-2

Bij deze webshop kan je onder andere de volgende producten kopen:

 • Binnenspeelzand
 • Bouwspeelgoed
 • Creatief speelgoed
 • Educatief speelgoed!
 • Hobby en knutselen
 • Klein speelgoed – traktaties
 • Sport en buitenspel (en nog veel meer)

Als speciale traktatie maakt trendyspeelgoed.nl 3 van jullie blij met Angel Sand voor klas of kinderen.
Zie plaatje hieronder om te zien wat je kan winnen.

Hoe doe je mee?

 • Laat hieronder een bericht achter waarin je laat weten dat je meedoet met de weggeefactie en wie de gelukkigen zullen zijn.

of

 • Retweet mijn tweet van deze winactie in Twitter. (Stuur me dan wel een mail op [email protected] zodat ik je emailadres heb om je te mailen als je wint.)

of

 • Laat een bericht achter bij mijn Facebookbericht van deze actie. (Stuur me dan wel een mail op [email protected] zodat ik je emailadres heb om je te mailen als je wint.)

Alle drie mag natuurlijk ook en dan maak je zelfs 3x kans!

Op zondagavond 2 november trek ik de winnaars.

123 Responses to Winactie: Angel Sand binnenspeelzand!

 1. Namens mij twee kinderen doen wij graag mee aan deze actie. De kinderen zijn een groot fan van de app’s op deze website 🙂

 2. Go dit staat op het verlang lijstje van onze kindjes.
  Eindelijk ook met het gure weer binnen spelen met zand.
  Wat is er nu leuker voor een kind! Dit is echt een super uitvinding.
  Dus neem graag deel aan deze leuke actie. Duimen maar.

 3. Lijkt me geweldig om dit uit te proberen met mijn eigen twee kleuters (5&4 jaar) Ze zijn stapel op klei en zand..een ‘combinatie’van deze twee zorgt voor nieuwe creaties! Kan ik meteen ‘testen’ of dit ook iets voor mijn kleuterklas is 🙂

 4. Ik doe erg graag mee met de winactie om daarmee mijn 4 kinderen en al hun vriendjes blij mee te maken. Ik zie al regenherfstmiddagen voor me waarmee daar hierbinnen heerlijk bespeeld wordt <3

 5. Wij gaan over de bakker werken en wat zou het fantastisch zijn als de kleuters van groep 1/2 a taartjes , cakejes, broodjes enz enz kunnen “bakken” van dit geweldige zand! Ik ben al jaren op zoek naar dit geweldig zand! En Yes! Ik heb het nu gevonden! Wat zullen wij er een plezier van hebben in de klas! YEAH!

 6. Onze zoon van 6 zou er erg blij mee zijn, zit altijd in het zand of in de klei om alle dieren die hij kent te maken. Lijkt me erg leuk om hem dit kleurige zand te geven zodat hij er lekker mee aan de slag kan. Ook zijn zus en vriendjes zullen er graag mooie werken mee maken.

 7. ik loot graag mee voor mijn zoontje. Hij heeft zoveel meegemaakt de laatste tijd en omdat ik een gebroken been heb, zitten we momenteel veel binnen. Een ideale afleiding dus!

 8. Mijn zoontje zit op de Steve Jobsschool De Ontplooiing. Het is een nieuwe school, met aan de ene kant nog niet heel veel spullen en aan de andere kant juist allemaal mooie nieuwe inovatieve dingen. Daar past dit zand helemaal bij. Kunnen ze lekker met hun handen aan de slag en de ipad even parkeren. Of via de ipad voorbeelden zoeken die ze dan met zand gaan namaken. 🙂

 9. Vandaag nog met een paar kinderen uit onze klas gespeeld met dit zand. Ze vinden het prachtig. En weten niet van ophouden. We zijn nog wel aan het bedenken hoe we onze kinderen het beste met dit zand kunnen laten spelen. Door hun enthousiasme valt er steeds veel zand op de grond. Zo wordt de hoeveelheid steeds een beetje minder natuurlijk. We vegen het wel bij elkaar maar niet alles is voor herhaling vatbaar. Wij hebben laatst een kleine hoeveelheid van dit zand gekocht. In kleur is natuurlijk helemaal gaaf. Toevallig kwam het zand ook van deze winkel. Snelle levering. Toppie.

 10. Ik ddoe super graag mee voor mijn 2 dochters Femke en Sharona, ken het nog niet maar wel van gehoord al, en mijn meisjes knutselen graag , denk zeker ze met dit pakket er weer tegen aan kunnen gaan , is iets nieuws dus dat maakt het al leuker ook 😉 ik doe dolgraag mee hoor voor mijn schatjes

 11. Doe graag mee voor mijn drie dochters, nu het weer minder wordt zouden ze lekker binnen met zand kunnen spelen.

 12. Ja ook ik doe graag mee. Ik wil het in de klas gaan gebruiken. Wij hebben van die vieze plasticine klei. Wil dan dit gaan introduceren. Wie weet mogen we hetdan wel aanschaffen!!.

 13. Mijn zoon van 5 vind kleien en zand erg leuk, we hopen natuurlijk dat we winnen.
  Misschien straks op het Sinterklaasfeest in een deuk? Want ik denk dat mijn 3 andere kids dan ook wel zullen zingen…..Dank je wel juf Jannie, dank voor dit Angelsand pakket! We zullen met ons kleine broertje gaan zandkleien, retteketet 🙂

 14. Het zou helemaal geweldig zijn om dit te winnen voor mijn creatieve dochter. Die weet hier wel raad mee. Ik doe ook mee op Twitter en Facebook.

 15. We wilden dit al uit proberen met de peuters! Wat zou het leuk zijn als we dit konden winnen!!

 16. Ik doe graag mee! De kleuters pakten vorig jaar graag de klei maar waren er al snel op uitgekeken omdat het te hard was om er iets mee te doen… Daarnaast was ook de zandtafel populair. Komend half jaar ga ik weer stage lopen bij de kleuters en ik ben benieuwd wat hun ervaring zal zijn met Angel Sand. Het lijkt mij fantastisch zand waar de kinderen veel plezier mee kunnen hebben!

 17. Ja, win dit graag voor mijn dochter. Ze is bijna jarig en zal dit erg leuk vinden!

 18. Wat een leuke actie, met kinetisch zand!
  Dat is ideaal voor mijn meisje, helemaal fan van de zandbak, maar mijn stofzuiger/vloer/wasmachine/etc. helaas niet…. Met Angel Sand heb je daar géén last van! Mama ook blij dus!
  Ik heb ook op Facebook en Twitter meegedaan.

 19. dit lijkt me echt superleuk. M’n meiden (2 en 5 jaar) komen iedere dag onder t zand terug van de crèche/school dus zijn helemaal gek van zand. Nu de winter eraan komt, kunnen ze binnen ook met zand spelen

 20. Dit lijkt me super leuk. M’n meiden (2 en 5 jaar) komen iedere dag onder t zand thuis uit school/crèche. Nu de winter eraan komt, kunnen ze er ook binnen mee spelen. Zij blij, ik blij (hoef ik niet hun broek/schoenen uit te schudden

 21. Zou het super vinden om dit voor mijn plusklas onderbouw te winnen (ontdekken, experimenteren en creëren).

 22. Helemaal geweldig dit! Ik had al gereageerd onder de blog zelf haha, even niet goed opgelet ;-). Dit staat hoog op het verlanglijstje van onze bijna 4 jarige. Legaal binnen spelen met zand wie wil dat nu niet!! Ik doe graag mee voor mijn kleine kanjer, hij zou een mega gat in de lucht springen!

 23. Ik doe erg graag mee voor mijn zoontje Quinten en zijn klasgenootjes. Zijn nieuwe juf houd niet van zand in de klas en heeft de zandtafel leeg gehaald dus dit zou de perfecte oplossing zijn, kids blij, juf blij.

 24. Hallo,
  Mijn dochter speelt uren in haar zandbak, maar met slecht weer houdt het op. Met dit super zand kan ze uren blijven spelen maar dan binnen. Dan hoef ik de zandbak niet naar binnen te slepen? Wauw wat een uitvinding!

 25. Ik maak graag kans voor mijn dochter van 5,5 jaar. Lijkt me leuk spul om samen te bouwen bij opa en oma. Zo kunnen ook haar nichtjes en neefje ermee spelen. Oma blij want het geeft geen troep!

 26. Wat lijkt me dit geweldig speelgoed voor onze 3 kinderen. Ze houden er alle drie van om met klei of zand te spelen. Natuurlijk vind ik het prima dat ze dat doen, maar stiekem baal ik wel eens van alle rommel die het geeft. Deze prijs zou dus echt een uitkomst zijn!
  De kleuren zijn ook ontzettend leuk en nodigen uit tot creatief spel!

 27. Nog een paar weekjes dan komt Sint weer in het land,
  dit jaar een extra spannende tijd want er komt ook een broertje bij!
  Mama zou haar jongens dan graag vermaken met Angel Sand,
  heerlijk aan tafel knutselen zonder geknoei met verf en klei!
  Zelf niet meer hoeven te kiezen tussen al die soorten speelzand,
  weer een zorg minder, dat scheelt alweer een stuk!
  Hopelijk staat Vrouw Fortuna aan mijn kant
  maar ook al is dat niet zo, november brengt ons nieuw geluk!

 28. Ik doe heel graag mee voor mijn 2 zoons Timo (5) en Xander(3). Ze bouwen altijd kastelen op het strand en ze zouden het geweldig vinden als ze dat nu ook binnen zouden kunnen doen 😀

 29. Wat ziet het er leuk uit ,vrolijk! Lekker spelen met zand of het nu koud of renachtig is,dat maakt niks meer uit !

 30. Wat een waanzinnig leuke actie!!!
  We hebben vier jonge kinderen die zich allemaal heel graag uitleven met zand :-). Ze zijn er allemaal op hun eigen manier heel creatief en ontspannend mee bezig, erg leuk om te zien en zeker iets om te stimuleren. En de winter duurt lang altijd… Dus dit zou wel echt groot feest zijn zeg!!! Blijer kun je hen niet maken in elk geval…. Dus top dat we een kansje mogen wagen 🙂 ik ga duimen!!

 31. Wat een leuke actie! De kinderen bij mij in groep 3 zullen het geweldig vinden om hiermee te kunnen spelen. Ze zijn nog zo graag met hun handen bezig!

 32. Jaaa 🙂 Ik doe heel graag mee voor mijn kleine man!
  Hij speelt dolgraag met zand maar helaas hebben de weergoden daar de doorslag mee. 🙁
  Nu kan dit eindelijk eens voorbij zijn, ben zeer benieuwd 🙂

 33. Hallo Juf Jannie,

  Ja dat zou wel heel mooi zijn
  voor allebei mijn kindertjes klein
  en zouden zij straks wat ouder zijn,
  gaan ze naar mijn groepie 3, zo fijn!

  En ik weet de kans om te winnen is vast klein
  Maar wat zouden we er blij mee zijn!

  groetjes Juf Mlein

 34. Namens mijn twee jongens S en L doen wij graag mee met deze actie! Lijkt ze super leuk om mee te spelen en ze kunnen haast niet wachten! Ze zullen met spanning nog even moeten tanden bijten voor we weten of ze een van de gelukkige zijn!

 35. Dat lijkt me heel erg leuk voor mijn kleine mannetje!! Ik doe graag mee
  fijn weekend, groetjes ilse

 36. Lijkt me super om te winnen, ik denk dat alledrie mijn kinderen er op hun eigen manier veel plezier aan zullen beleven; de oudste (7) door er de mooiste creaties mee te maken, voor de middelste (5 met ontwikkelingsachterstand) is het prachtig sensopatisch materiaal en de jongste (1) die nu vooral nog graag met zand gooit kan over een tijdje ook gezellig meedoen.

 37. Ik doe mee voor mijn 2 meisjes Luci & Yara. Ze spelen graag met zand en dit mag nu ook eens binnen. En deze papa speelt natuurlijk graag met ze mee!

 38. Super leuke apps en geweldige actie! Doen heel erg graag mee. Geliked, gedeeld, geretweet en gemaild

 39. Dat zou een mooie ontdekkingstocht zijn voor onze jongste dochter….wie niet waagt. .wie niet wint. ..

 40. Hier word ik zelfs blij van. Mijn kids zijn gek op buiten spelen. Hiermee zouden de kids ontzettend veel plezier kunnen hebben. En ik hoef me geen zorgen maken over de rommel!! Daarom ga ik héééél erg mijn best doen.

 41. Super leuk voor mijn 2 jongens! Op deze manier kan je buitenspelen naar binnen halen , ideaal met die jongens

 42. Wow dit zou super zijn voor mn zoontje Jonathan van 4jaar. Mag hij eindelijk binnen met zand spelen.

 43. Lijkt me super spul ! Onze kids zouden het geweldig vinden…ik stiekem eigenlijk ook 😉

 44. Doe mee voor mijn kids, ze vinden het heerlijk om in de zandbak te spelen en de mooiste zandtaarten, en torens te bouwen. En om nu tijdens koude winterdagen straks ook te kunnen bouwen met zand en dan binnen dat is natuurlijk geweldig.

 45. Mijn kleuters zullen graag met dit materiaal aan de gang willen: experimenteren, ontdekken, leren.
  Ik hoop dat ik ze blij kan maken met dit nieuwe materiaal.

 46. Zou echt fantastisch zijn voor de kinderen (4 en 1 jaar). Zandbak is altijd favoriet en nu heerlijk binnen spelen met je favoriete speelgoed. Wat wil een kind nog meer.

 47. Wauw wat een geweldige win actie Juf Jannie! Ik doe dol graag mee om kans te maken op het fantastische Angel sand binnenspeelzand! Wat zouden mijn dochtertje en zoontje hier onwijs blij mee zijn. Ze zijn dol op met zand spelen, maar in de herfst en winter kan dat niet meer buiten. Met dit geweldige Angel Super sand zou dat wel kunnen, geweldig dit zou voor uren speelplezier zorgen, wij wagen dan ook onwijs graag een kans. Alle stappen om kans te maken met liefde ondernomen nu maar heel hard duimen en hopen dat er misschien wel wat geluk onze kant uit mag komen. Liefs Tanja

 48. Ik maak heel graag kans voor mijn dochtertjes van 5 jr en 2 jr. En voor mijn zoontje van 4 jr. Zo kunnen ze toch op de herfst en winterdagen met zand spelen. Wat een bijzonder leuk idee. Ben erf benieuws naar dit product. Het ziet er zo leuk uit.

 49. Wat een geweldig materiaal! Erg leuk om in huis te hebben voor als mijn kleine vriendinnetjes op visite komen of om in de klas te gebruiken met mijn leerlingen om weer eens even wat anders te ontdekken.

 50. Ik wil winnen. Dan kunnen mijn kleuters eindelijk ook met dit mooie nieuwe speelgoed werken en kunnen de schoonmakers mij meer waarderen ivm het opruimen van de zandtafel in de klas.

 51. Ik doe graag mee voor mijn beide schatjes!
  Bij fysiotherapie gebruiken ze oa dit soort speelzand en lijkt me leuk om thuis ook mee aan de slag te gaan.
  Het lekker ontdekken voor de kleine meid van 16maanden en het omgaan met andere materialen voor mijn 5 jarige zoontje met sensomotorische integratie stoornis.

 52. Ook ik zou het pakket graag winnen. Om uit te proberen met mijn knutselkids van 3 en 6. En ook om te kijken of het iets voor de 1800 kinderen op mijn werk die komen spelen, leren en ontwikkelen op peuterspeelzalen, kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang in Zeeuws Vlaanderen.

 53. Ik zou heel graag mee doen met deze actie!
  Ik zou het dan willen winnen voor basisschool Markeent in Weert! Super leuke actie 🙂

 54. Ohw dit zou geweldig zijn! Onze
  Twee kids vragen bijna dagelijks of ze een zandbak mogen in huis… Helemaal
  Goed voor onze hypergevoelige jongste, elke mogelijkheid tot nieuw sensory spel grijpen we aan 🙂

 55. super leuke aktie, echt geweldig leuk voor de kids om mee te spelen, like op fb en reaktie geplaatste natuurlijk follow ik op twitter en even een tweet geplaatst, maak dolgraag kans

 56. Dit is echt GEWELDIG voor mijn dochter Mara!! Ze is dol op zand en dus ook op haar zandbak. Helaas hebben we de zandbak al winterklaar gemaakt en die zit dus al dicht! Dit is de oplossing!! Binnen spelen met zand zal ze GEWELDIG vinden 🙂 Ze kan er uren mee spelen en ook heel leuk om samen iets moois te maken!! En anders hebben we altijd nog de apps van Juf Jannie 🙂

 57. Ontzettend leuke actie! Zou super zijn om te winnen voor mijn zoontje. Hij is bijna jarig, dit zou een geweldig kado voor hem zij. Kan ik stiekem samen met hem creatief bezig zijn, omdat ik het zelf ook zo leuk vind. Wat had ik dit vroeger zelf graag gehad zeg, zo leuk!!

 58. Ik zou dit zo graag eens uitproberen! Mijn dochters van 5 en 3 zouden het heel gaaf vinden, als echt knutsel-klei-zandbak-kinderen ;). En als het goed bevalt dan zou ik het ook graag aanschaffen voor de kinderen in mijn groep 3!

 59. Wat een leuke actie! Geen geklieder of zandkorreltjes overal! En nog een groot pluspunt, ideaal als het slecht weer is, kun je toch nog met zand spelen 🙂 Heel graag een kansje!

 60. Mijn kleine stoere vent speelt het liefst altijd met zand buiten maar nu de dagen korter worden en de temperatuur een stuk minder lijkt dit me een super oplossing. Ik als papa ben er ook erg nieuwsgierig naar en ik denk dat mijn vrouw dolgelukkig zou zijn mocht er geen spoor van zand meer door het huis lopen ;-).

 61. Ik doe dolgraag mee voor mijn 2 moppies!!
  Ze maken ook graag gebruik van de apps op de site.
  Echt Mega leuk dat jullie deze actie doen zeg!!
  Ik ga enorm hardb duimen.
  duim duim duim duim duim 🙂

 62. Ik zou het toch zoooo super super leuk vinden!!
  Mijn jongens, mijn tweeling van 4 jaar, zouden hier heel veel plezier mee hebben!! 🙂
  Ze zijn echte zandmonstertjes, en hoe gaaf is het dan dat ze er ook binnen mee kunnen spelen!

  Op Twitter volg ik je ook natuurlijk! 🙂

  Groetjes Linda

 63. Wat een mooi cadeau voor mijn zoon! Hij knutselt graag, speelt graag met klei maar eigenlijk het liefst gewoon lekker buiten in de zandbak.
  Maar hé…dat gaat niet meer lukken met dit weer.
  Hoe leuk is het als ik hem kan verrassen met zand, waar hij gewoon binnen mee mag spelen! Ik denk dat hij niet weet wat hij hoort en ziet!

  En in alle eerlijkheid moet ik toegeven, dat het mij zelf ook wel heel erg leuk lijkt om er mee te spelen … dus dat maakt het voor mijn mannetje waarschijnlijk nóg leuker!

 64. Dit is een hele leuke prijsvraag zeg!
  Ik ben juf in groep 1/2 en wat zou het leuk zijn als de kinderen hiermee kunnen werken in de klas. Ideaal ook lijkt het, want zoals ik zie maakt het geen rommel en is het heel goed op te ruimen.
  Ik had er eerder nog niet van gehoord, dus leuk om het hier tegen te komen! Het ziet er echt leuk uit.
  Ik ben benieuwd wat de kinderen hier van zullen vinden, dus ik doe graag mee.
  Groet, Mieke.

 65. Dit zou super zijn voor mijn kids. Zitten dolgraag in de zandbak maar met de winter in aantocht gaat dat straks niet meer…

 66. Voor onze prachtige sensitieve dochters, die hele dagen, weer of geen weer met handen en op blote voeten in onze tuin aan het wroeten en spelen zijn. En straks toch een keer weer naar binnen moeten… Zou dit binnenspeelzand geweldig zijn!

 67. Ik doe heel graag mee voor mijn zoontje die van de week 3 wordt!!!! Geweldig spul lijkt me het!

 68. Geweldig voor mijn kinderen! Die zitten ‘t liefst kniediep in de zandbak, maar nu er slechter weer komt, gebeurt dat natuurlijk niet meer zo vaak!!

 69. Ik doe heel graag mee voor onze kinderen Carice (bijna 3) en Bjorn (4). Ze kleien heel graag maar oei oei wat maakt dat toch altijd een knoeiboel. Laatst nog met mijn nagels een hele broek schoongekrabt 🙁 Angel Sand is voor de kids maar ook voor mama erg leuk :)!

 70. Ik ben hier hard voor aan t sparen, want dit is helemaal geweldig!!! Wat zullen mijn opvangkinderen hier veel mee spelen als t er is. Maar winnen is natuurlijk nog veeeeeel leuker!
  NB mijn website is onder constructie, binnenkort verschijnt een hele vernieuwde site!

 71. Wat een leuke actie. Ik ben er hard voor aan t sparen en wat zullen de kinderen hier het geweldig vinden als het er mee is. Maar winnen is natuurlijk nog veel leuker!!! Heb het ook geretweet en gedeeld op Facebook.
  Hoop dat ik in de prijzen val

 72. Dit is echt heel erg leuk natuurlijk ook even op twitter geretweed
  mijn 2 jongentjes en dochtertje vinden kleine en met zandspelen sowieso erg leuk dit staat dan ook hoog op het verlanglijstje voor 5 dec

 73. Nu ik het filmpje heb gezien ben ik erg enthousiast geworden! het ziet er echt prachtig uit zeg 🙂 Nu hoop ik helemaal dat ik dit mag winnen voor mijn 2 jochies die ook al gek zijn op kleien, alleen ruimt dat lastig op en droogt het snel uit. Tijd voor Angel Sand!

 74. Doe graag mee voor mijn zoontje van 5. Spelen in de zandbak doet hij het liefst het hele jaar door, mama is daar niet altijd blij mee. Tevens lijkt het me goed voor zijn fijne motoriek. En ik denk dat ik er ook wel mee wil spelen hahaa!

 75. Ik doe mee met de Angel Sand winactie voor mijn kleine smurf Ryan die, als het aan hem zou liggen, met -10 nog buiten in de zandbak zou gaan zitten!

 76. Ik zou het speelzand heel graag winnen, dit keer doe ik niet mee voor mijn school maar voor mijn kleinzoon van 4, gewoon omdat het leuk is als oma probeert om voor hem iets te winnen in plaats van voor ‘de kindjes op jouw school oma’.

 77. Mijn drie kids zouden hier zo blij mee zijn!! De oudste is zeven, de jongste twee, maar hier zouden ze echt fijn samen mee kunnen spelen!

 78. WAUW! Voor mijn dochtertje, gaat ze GEWELDIG vinden! Hopelijk mag ik haar verrassen, FINGERS CROSSED!

 79. Wat een geweldig leuke prijs is dit! Door de vrolijke kleuren nodigt Angel sand meteen uit tot spelen. Onze drie kinderen zouden enorm verrast zijn als we zouden winnen. Urenlang speelplezier gegarandeerd en mama ook blij dat het met gemak kan worden opgeruimd.

 80. Lijkt me helemaal geweldig voor mijn 3 jongens. Ze zijn graag met hun handen bezig. Met 3 verjaardagen en sint op komst zou het een mooi moment zijn om te winnen!

 81. Ik doe graag mee aan deze leuke actie voor mijn zoontje Kay. Hij is dol op kleien en op zand… Een mooie combinatie dus!

 82. Geweldig voor mijn dochter, samen aan tafel met haar vriendinnetjes!! Ben benieuwd welke figuren ze er van gaan maken! Ik ga het gelijk delen!! #duimen

 83. Ik doe mee en zet in op uitdelen aan mijn FZV vriendinnetjes, zodat onze kindjes allemaal kunnen samenspelen.

 84. Ik doe graag mee voor mijn 3 kinderen, heerlijk als het weer niet zo meezit, kunnen ze toch iets leuks binnen doen…!

 85. Doe graag mee met deze actie, hier kan ik mijn 2 dochters wel heel erg blij mee maken.

 86. Geweldig voor even ontpannen tijdens het harde werken van mijn leerlingen
  Ik werk (als onderwijsassistente) op een basisschool met kinderen die extra zorg en begeleiding nodig hebben.

  Heerlijk om dan even de spanning van je af te kneden!

 87. Ik doe mee voor al mijn logeetjes. En ik wil heel graag winnen. Want dan is het helemaal een feestje om bij Tante Wil te komen logeren. Binnen spelen met zand en dan geen gemopper horen, dat is toch geweldig.

 88. Het lijkt me zo leuk om het zand voor mijn zoontje te winnen. Hij kan niet tegen klei, dus dit zou een super alternatief zijn!

Leave a reply