You have not added an image yet. Please upload and apply an image.

Hatchimals serie : Doe mee, knutsel mee, denk mee en win je eigen Hatchimals

Hatchimals serie : Doe mee, knutsel mee, denk mee en win je eigen Hatchimals

Op mijn YouTube kanaal heb ik een eigen wereld geknutseld voor mijn Hatchimals. De wereld van de Hatchimals heet Hatchtopia.
De kijkers van mijn kanaal helpen me vaak mee bij het knutselen door me te helpen bij het bedenken van leuke werkjes voor mijn Hatchtopia.

Ik krijg ook iedere week leuke foto’s van kijkers waarin ze me hun eigen Hatchtopia laten zien.
Hieronder zie je één van de ontvangen foto’s.

Ik maak vooral twee soorten Hatchimalsvideo’s:

  • Knutselvideo’s voor mijn Hatchtopia
  • Eieren uitpakken met nieuwe Hatchimals

Hieronder zie je een voorbeeld van mijn knutselvideo’s.

Het is leuk om in de foto’s te zien dat kinderen mijn werkjes ook echt namaken voor hun eigen Hatchtopia. Van cactussen voor in hun woestijn tot aan moestuintjes en een boerderij voor de paardjes. Ik zie vaak de werkjes in foto’s langskomen.
Ik probeer iedere week drie foto’s van kijkers te laten zien in de video’s om het gevoel van trots bij de kinderen te vergroten die zulke mooie dingen hebben gemaakt. Ik probeer alle foto’s te laten zien. Wel kan het soms een maandje of twee duren voordat iedere foto ook echt aan bod is geweest.

Bij de uitpakvideo’s pak ik nieuwe Hatchimal eieren uit. De Hatchimals die ik nog niet eerder heb uitgepakt gaan in mijn Hatchtopia wonen en zien de kinderen weer terug in de nieuwe video’s. Als ik een Hatchimal voor de tweede (of derde, vierde, enz) keer uitpak geef ik die weg aan een kijker. Ik spaar er steeds vier op en dan geef ik alle vier Hatchimals weg aan één van mijn kijkers. In de video’s kunnen de kijkers zien welke Hatchimals ik heb uitgepakt die weggegeven gaan worden. Bij het weggeven geef ik voorrang aan mijn “vaste kijkers”. Dit zijn de kijkers die met de serie meedoen. Ze geven me leuke knutseltips, sturen me foto’s van hun eigen knutsel- of tekenwerkjes, doen speciale opdrachten zoals het raden wat er veranderd is in mijn Hatchtopia of doen simpele taaloefeningen bij de Hatchtimal stopmotion video’s van mijn zoontje.

Hieronder zie je een voorbeeld van mijn uitpakvideo’s.

Heb je geen eigen Hatchimals en wil je toch een eigen Hatchtopia maken? Mijn oudste zoon laat vaak zien hoe je zelf je Hatchimals kan knutselen om uit te pakken.

Mijn jongste zoon oefent met het maken van stop-motion video’s in mijn Hatchtopia. Vaak vraag ik aan mijn kijkers of ze bij zijn video willen laten weten waar zijn verhaal over gaat.
Dit is een simpele taaloefening voor kinderen. De deelnemers van deze taaloefeningen maken meer kans op het krijgen van mijn dubbele Hatchimals, maar dat weten ze niet (anders zou je wel meer korte verhaaltjes zien bij zijn video’s).

Lijkt het je leuk om samen met je kind mee te doen met mijn Hatchtopia? Dit is een langlopende serie. Ik maak iedere week een video en soms zelfs meer.
WAAR KOOP JE HATCHIMALS?
De grote speelgoedwinkel: (iets goedkoper dan Bol.com).
Bol.com: Allerlei series en speelsets.
Word lid van mijn Youtubekanaal. Klik op het plaatje hieronder.

youtube-abonneer-button

Omdat ik zo druk bezig ben met mijn Hatchtopia krijg ik de eieren en sommige speelsets van Spinmaster. Dat is fijn want zo kan ik de Hatchimals blijven delen met mijn kijkers.
Wanneer ik spullen koop voor mijn Hatchtopia, zoals een nieuw tapijtje voor gras en nieuw knutselmateriaal krijg ik dat vergoed van Spinmaster. De meeste knutselspullen heb ik van mezelf.
Ik word niet betaald voor deze video’s. Ook niet voor deze post.

 

Leave a reply