You have not added an image yet. Please upload and apply an image.

Leuke Minecraft traktatie voor op school

Leuke Minecraft traktatie voor op school

Elk jaar is het weer een denkwerk om leuke traktaties voor mijn zoontjes te verzinnen.
Dit jaar stond het verjaardag van mijn oudste zoontje in het teken van Minecraft. Hij vroeg me of ik een leuke Minecraft traktatie voor hem kon bedenken.

Na enig zoekwerk op het internet heb ik het volgende voor hem gemaakt.

IMG_2693

Ik heb maïskorrels voor popcorn gekocht en zelf gemaakt. Zo wist ik zeker dat het gezonder zou zijn dan wanneer ik kant en klare popcorn bij de supermarkt zou kopen. Verder heb ik in de supermarkt gezocht naar lekkers wat met een beetje fantasie wel voor een onderdeel uit Minecraft door kon gaan. Dit was wat ik had gevonden.

  • Goud: popcorn
  • Stokje: zoute stokjes
  • Rode steentjes (read stone): Rode snoepjes
  • Blok aarde: caramel blokjes
  • Valluik: Biscuitjes

Het voordeel van deze traktatie is dat alle kinderen uit de klas hier blij van worden, ook de kinderen met allergie. In mijn zoontjes klas heeft 1 kindje zuikerziekte. Zijn moeder heeft even meegekeken en voor hem sloegen we de rode snoepjes en caramelblokjes over, maar er bleef genoeg over voor hem om van te genieten. Dat vind ik dus een groot voordeel van deze traktatie. Er zit altijd wel iets tussen voor elk kind.

Wil je dit ook maken voor jouw kind? Dat kan!

Print hieronder het velletje om op de zakjes te plakken en schrijf de naam van je kind op.
Ik had handige zakjes gevonden die hersluitbaar zijn en dus erg handig zijn. Plak de velletjes op met plakband, vul de zakjes en klaar is Kees!

Printen: Minecraft traktatie

 

 

2 Responses to Leuke Minecraft traktatie voor op school

  1. Dit superleuke idee wil ik graag gebruiken voor de traktatie van mijn Minecraft verslaafde zoon van bijna 7!
    En om het mezelf makkelijk te maken…wilde ik graag de printvellen gebruiken. Maar als ik de link aanklik, is de achtergrond zwart en zijn de figuren niet goed te onderscheiden?

Leave a reply