Ingrediënten:
- Vlees
- Aardappels
- Bloemkool
- Sla
- Fêta kaas
- Olijven
- Geraspte kaas
- Uien
- Maak het eten klaar.
- Aardappelpuree op het vlees smeren om er een lichaam van te maken.
- Schapenwol maken door geprakte bloemkool op de aardappelpuree te doen.
- Vier beentjes snijden van een stukje vlees en onder het lichaam plaatsen.
- Het oog maken van een stukje olijf.
- Van sla het weiland maken.
Bak het vlees in de pan. Als het vlees klaar is, bewaar je het op een schoteltje.
Bak de uitjes in de pan waarin het vlees heeft gezeten.
Schil de aardappels en kook ze in een pan met water.
Kook de bloemkool in een pan met water.
Als de aardappels zacht gekookt zijn, doe ze in een kom en stamp ze fijn.
Doe de uitjes en een beetje geraspte kaas bij de aardappelpuree.
Voeg kruiden naar smaak toe.
Prak de bloemkool fijn.
Laat je kind nu het schaap maken van het eten.
Leg een stuk vlees op een bord.
Laat je kind eerst aardappelpuree op het vlees smeren om er een lichaam van te maken.
Laat je kind de schapenwol maken door geprakte bloemkool op de aardappelpuree te doen.
Laat je kind vier beentjes snijden van een stukje vlees en onder het lichaam plaatsen (help het kind als het te jong is).
Laat je kind van een stukje olijf het oog maken.
Laat je kind van sla het weiland maken.
Leave a Reply