You have not added an image yet. Please upload and apply an image.

Juf Jannies kinderboerderij hangt zomaar bij Jumbo?

Juf Jannies kinderboerderij hangt zomaar bij Jumbo?

Vandaag deden mijn man en ik boodschappen bij het winkelcentrum hier in de buurt. Toen we langs Jumbo liepen stond mijn man ineens verbaasd stil. Toen ik zijn blik volgde zag ik een poster met een plaat uit mijn kinderboerderij app!

kinderboerderij-poster-2 kinderboerderij-poster-1

Dat was wel heel gek, want we wisten nergens van! Wel enorm leuk om je app er zomaar te zien hangen, maar vreemd om het zo gekoppeld aan een hele andere organisatie te zien waar je zelf niks mee te maken hebt.
We zagen dat het ging om een evenement bij de kinderboerderij en we waren toch al van plan om daar vandaag met de jongens heen te gaan dus dat kwam wel goed uit.
Ook daar zag ik overal de posters hangen.

kinderboerderij-poster-3

Hoewel mijn verbazing groot was voelde ik me toch wel zeer vereerd. Ik ben maar heel brutaal om een kopie gaan vragen, omdat ik toch best wel zo’n poster met mijn eigen plaatjes wilde hebben.
Ik werd gelijk naar de stagiaire gebracht die de posters had gemaakt. Zijn schok was groot, want hij was er ondertussen ook al achter dat je niet andermans werk van het internet mocht plukken zonder toestemming.

Ik zei hem dat als hij me had gemaild ik het wel prima had gevonden als hij maar “juf Jannie” als naam erbij had gemeld. Hij was wel opgelucht dat ik alsnog mijn toestemming gaf voor het gebruik van de plaatjes.
Het was een bijzonder verhaal vandaag en een groot toeval dat ik hier woon terwijl hij overal de posters had opgehangen. Ach ja, ik zie het als promotie voor mijn app!

Download_on_the_App_Store_Badge_NL_135x40

Icon-120

Leave a reply