You have not added an image yet. Please upload and apply an image.

Een stoere jongenskamer met Ikea

Een stoere jongenskamer met Ikea

Vandaag kwam ik deze foto van Ikea tegen:

ikea-slaapkamer-1

Ik vond de skateboards aan de muur zo geweldig, dat ik dat met jullie wilde delen! Ik vind het erg leuk bedacht en dat maakt een kamer inderdaad zeer stoer.
Ik heb als titel “een stoere jongenskamer”, maar ik denk dat er vast genoeg meiden zijn die dit ook wel erg origineel zullen vinden.
Gisteren reden we in de auto en er stak een meid de weg over op haar skateboard en ik vond haar geweldig! Een stoere meid op de skateboard. Als kind wilde ik het ook graag leren. Ik kon het wel een beetje, maar op een halfpipe was ik niet veel waard.

Natuurlijk ben ik op de Ikea website verder gaan kijken voor nog meer idee├źn voor een kinderkamer en dit kwam ik toen tegen.

ikea-slaapkamer-2

Dit vond ik wel heel erg leuk met de gordijntjes. Dat schermt de kinderen ook gelijk af tegen al het licht nu in zomer. Mijn kinderen worden in de zomer altijd anderhalf uur eerder wakker dan in de winter. Zulke gordijntjes zouden dan wel uitkomst kunnen bieden.

Leave a reply