You have not added an image yet. Please upload and apply an image.

Leuke kinderboeken te koop bij Albert Heijn

Leuke kinderboeken te koop bij Albert Heijn

Vandaag deed ik mijn boodschappen bij Albert Heijn en daar kwam ik een leuke actie tegen.
Bijn één van de schappen voor aanbiedingen zag ik hele leuke kinderboeken te koop.
Jammer genoeg heb ik er geen foto van genomen om aan jullie te laten zien, maar de volgende boeken weet ik nog uit mijn hoofd!
Wel gaat het om boeken die passen bij het thema van de Kinderboekenweek 2016 “Oma’s en opa’s voor altijd jong!”.

  • De heksen van Roald Dahl is te koop voor 5 euro in een paperback uitvoering.

de-heksenoma-boef

  • Oma Boef kost volgens mij 10 of 15 euro. Ik heb wel eens eerder een boek van David Walliams gelezen en dat deed me erg denken aan de schrijfstijl van Roald Dahl. Heel leuk dus!
  • Ik zag Karel en zijn opa en Kaatje en haar oma. Er waren nog een paar andere boeken te koop. Als ik eraan denk zal ik morgen een foto maken en hieronder plaatsen zodat je kan zien om welke boeken het allemaal gaat.

karel-en-zijn-opa kaatje-en-haar-oma

In elk geval passen de boeken bij de Kinderboekenweek die eraan komt en kosten ze 5, 10 of 15 euro. Als je van de week toch je boodschappen doet bij Albert Heijn dan kan je even een kijkje nemen bij deze boeken.

Leave a reply