You have not added an image yet. Please upload and apply an image.

LEGO World nu in Jaarbeurs Utrecht (18 – 24 oktober)

LEGO World nu in Jaarbeurs Utrecht (18 – 24 oktober)

Gisteren zijn we met de kinderen naar LEGO world in Jaarbeurs Utrecht gegaan.
We zijn extra vroeg uit huis gegaan zodat we er voor 10.00 uur al in de rij konden staan!

Ik vind het een heel leuk uitje met kinderen. Er zijn veel verschillende LEGO soorten en allerlei leuke thema’s.
Tijdens LEGO world kan je met je kinderen alles uitproberen, waardoor je goed kan zien wat nu het beste bij je kind(eren) past.
In ons geval waren we twee uur kwijt geweest bij LEGO Technic. Mijn jongens waren een auto aan het bouwen die vele meters achter elkaar kon rijden.
Na bijna twee uur had mijn zoontje eindelijk de FINISH bereikt met zijn auto en toen had ik het wel gehad en wilde ik graag zien wat er nog meer te doen was op de beurs.
Wel hebben we gelijk voor beide jongens een leuk pakketje van LEGO Technic gekocht met 10% korting!

Hieronder zie je een filmpje van wat er allemaal te doen is. Jammer genoeg kwam ik er thuis achter dat het geluid heel slecht is opgenomen.

Hieronder zie je nog een filmpje om je een beter idee van de dag te geven.

Het is zo mooi om te zien hoe allerlei gezinnen heerlijk samen aan het bouwen zijn. Hoewel er aardig wat bouwplekken zijn, zijn sommige LEGO soorten toch zo populair dat zelfs grote delen van de vloer in beslag wordt genomen door hele gezinnen die samen één of meer auto’s aan het bouwen zijn.

Als je kind lid is van LEGO club kan je de kaarten met korting kopen. Een kaart kost bij de kassa 25,00 Euro. Het is dus goedkoper om het online te kopen!

Leave a reply