You have not added an image yet. Please upload and apply an image.

Fuzzeez! Maak je eigen knuffel met wol, zonder naald en draad!

Fuzzeez! Maak je eigen knuffel met wol, zonder naald en draad!

Laatst waren we bij Toychamp (speelgoedwinkel). Daar zagen we Fuzzeez. We vonden het zo leuk dat we er gelijk twee hebben gekocht. Voor mijn beide zoontjes één
Hieronder laat ik je de video’s zien die ik met mijn jongens heb gemaakt waarin ze met hun eigen Fuzzeez aan de slag gaan.

Hieronder zie je hoe mijn oudste zoontje van 9 jaar aan zijn Fuzzeez werkt.

Wat zijn Fuzzeez?

Fuzzeez is een leuke set waarmee kinderen zelf een eigen knuffel kunnen maken. Je krijgt een mal die je moet vullen met een soort wol. Je moet het dan steeds nat spuiten met water en zeepsop.
Je hebt geen naald en draad ervoor nodig. (Bijna) alles wat je nodig hebt zit in de doos. Je hebt alleen nog een petfles nodig (een klein plastic flesje).
Als de mal gevuld is stop je het in de wasmachine en daarna in de droger en dan heeft je kind zo een eigen pluche knuffeldier gemaakt!
Je kan in de video’s zien hoe leuk en makkelijk het is voor een kind om een eigen Fuzzeez te maken.

Hieronder zie je hoe mijn zoontje van 6 jaar zijn eigen pluche knuffeldier maakt.

Waar kan je Fuzzeez kopen?

Het is ook te koop bij Intertoys. En natuurlijk bij Toychamp, want daar heb ik het zelf ook vandaan.

Mijn mening

Het is echt heel erg leuk om met kinderen een eigen pluche knuffel te maken.
Het is ook best makkelijk om de Fuzzeez met kinderen te maken. Het instructieboekje is heel duidelijk. Kinderen werken in duidelijke stappen aan hun knuffel.
Kinderen moeten heel vaak een plukje wol afmeten voordat ze het gebruiken om te vullen. Dit is heel goed voor jonge kinderen om zo bewust bezig te zijn met het meten.
Normaal komt dit pas veel later op school aan de orde. Mijn jongste zoontje van 6 is nu al heel leuk bezig geweest met het steeds weer meten van wol voordat hij het ging gebruiken als vulling.

Er zijn veel verschillende soorten Fuzzeez te koop. Je hebt dus genoeg keus.
Het pakket is ook heel leuk om te geven als kado.
Ik ben heel erg lang bezig geweest met het wassen van de Fuzzeez in de wasmachine. Achteraf vraag ik me af of dat echt nodig was of dat ik het ook gewoon een uurtje in de wasmachine had kunnen doen.

 

 

Leave a reply