You have not added an image yet. Please upload and apply an image.

L.O.L. Surprise pop

L.O.L. Surprise pop

Ik heb een doos gekregen van MGA Entertainment met daarin 3 LOL Surprise ballen om uit te proberen. Ik vind schattige verzameldingetjes altijd wel leuk en ik behandel ze ook wekelijks op mijn YouTubekanaal. Daarom wilde ik deze 3 ballen ook wel uitproberen. Later heb ik zelf 5 ballen erbij gekocht. Waar kan je L.OL. Surprise kopen?

Wat is L.O.L. surprise?

Het gaat om één bal met een aantal lagen plastic eromheen gewikkeld. Je pakt de bal laag voor laag uit. Onder elke laag vind je een verrassing. In totaal krijg je een pop (er zijn meer dan 45 verschillende soorten), kleertjes, schoentjes, accessoire en een fles. Bij de eerste twee lagen krijg je een hint en stickers om op te plakken na je onderzoek van de pop. Het is de bedoeling dat je gaat uitzoeken wat je pop kan. Geef het water met het flesje en/of stop haar in bad om te onderzoeken wat ze kan. De bal zelf is te gebruiken als tasje om je pop mee te nemen naar bijvoorbeeld opa en oma, als badje, als huisje en als standaard om je pop op te plaatsen. Hieronder laat ik je zien wat L.O.L. surprise is en hoe zo’n bal werkt. Zoals je kan zien duurt de video best lang. Zo krijg je een indruk van hoe lang een kind bezig is met het uitpakken en het onderzoeken van wat de pop kan. lol-surprise

Mijn mening

Het uitpakken is echt heel erg leuk omdat je er wel lekker lang mee bezig kan zijn. Het spelen met de pop is vooral na het uitpakken heel erg spannend want je gaat uitproberen wat de pop kan. Hiermee krijgt je kind dus ook alvast de spelideeën. Je kind kan natuurlijk alle poppen voeden met het flesje en alle poppen in bad doen. Ik vind het leuk dat de bal zelf meerdere functies heeft. De poppen kunnen er mooi mee worden uitgestald en kan ook bij het spelen worden gebruikt als huisje en badje. De prijs past bij wat wij bereid zijn uit te geven aan een cadeautje bij een kinderfeestje. Heel leuk om aan een meisje cadeau te doen. Het lijkt me leuk om te knutselen voor deze poppen. Denk daarbij aan schoentjes, kleertjes eigen gemaakte accessoires, huisje, enz. ik zal hier binnenkort ook mee beginnen om je wat leuke ideeën te geven. Ik zal de ideeën simpel houden zodat je dit met de kinderen zelf kan doen. Ik heb op mijn YouTubekanaal aan de kinderen die dit leuk vonden gevraagd hoe oud ze zijn zodat ik jullie een betere leeftijdsindicatie kan geven en de leeftijd verschillen van 6 jaar t/m 15 jaar. lol-surprise recensie-exmplaar-uitgever

12 Responses to L.O.L. Surprise pop

  1. Waar vind je het formulier van alle soorten lol popjes? Zodat je kan raden welke pop er in de bal zit

  2. Ik heb majorette en cheer captain ik vond het leuk uitpakken en kijken van jou video ok kan je er nog meer maken

  3. Hoe laat je ze plassen? Ik heb lol pest en het poesje huilt alleen maar. Maar er staan wel 2 tekentjes bij?

Leave a reply