You have not added an image yet. Please upload and apply an image.

LEGO World in Jaarbeurs Utrecht (18 – 24 oktober)

LEGO World in Jaarbeurs Utrecht (18 – 24 oktober)

Gisteren zijn we met de kinderen naar LEGO World gegaan.
We vinden het elk jaar weer een leuk uitje om te doen met de kinderen. Mijn kinderen houden van bouwen en spelen met LEGO.
Een gezellige dag vol met allerlei LEGO is natuurlijk een geweldige traktatie voor ze!

Hieronder zie je in een filmpje van wat er zoal te doen is.

Het is elk jaar weer leuk om te zien hoe hele gezinnen zich allemaal vermaken met LEGO.
Kinderen kunnen er spelen en hele gezinnen kunnen er samen bouwen en met LEGO werken.
Mijn jongste zoontje houdt ervan om een idee uit te werken met LEGO blokjes. Hij gaat graag bij de bakken met LEGO staan om iets te bouwen. Bij LEGO Minecraft heeft hij een leuk huisje gebouwd met de Minecraft figuren erin. Hij heeft zijn huisje dan ook vol trots geplaatst op de Minecraft wereld.
Mensen zijn er heel erg leuk en gezellig aan het bouwen. Zo kreeg mijn zoontje van mensen links en rechts van hem onderdelen voor zijn werkje. Ze zagen hem zo leuk bezig met zijn werkje dat wanneer ze onderdelen tegenkwamen die hij wel kon gebruiken ze dat voor hem pakten en aan hem gaven. Ik vond dat wel heel erg lief!

Natuurlijk deed hij ook dit jaar weer mee met de LEGO bouwwedstrijd. Ik kan hem dan altijd gezellig helpen door de LEGO stenen voor hem te zoeken in de bakken.
Hij heeft nog nooit gewonnen, maar daar gaat het hem ook niet om. Hij vraagt er ook nooit naar of hij wel of niet heeft gewonnen. Hij gaat er altijd heen vraagt een bouwplaat en een briefje en gaat lekker bouwen.
Vol trots levert hij zijn werkje in en gaat weer verder naar een volgende activiteit.

Verder slaan mijn jongens geen enkele springkussen over! Ze zoeken vooraf op een plattegrond hoeveel springkussens er zijn en waar ze die kunnen vinden. We lopen dan van springkussen naar springkussen.
Dit jaar hadden mijn jongens verschillende interesses. Mijn oudste wilde vooral met LEGO technic, LEGO boost en LEGO Mindstorms aan de slag. Het is dan heel leuk om zo te zien wat beter bij mijn kinderen past.
Het kopen van een leuke LEGOset is toch altijd wel een flinke aankoop, dan wil ik ook wel zeker weten dat ze er veel plezier mee zullen hebben.
Op een dag als deze wordt dat wel goed zichtbaar.
Mijn jongste zoontje wil eigenlijk vooral bouwen, uit elkaar halen en weer iets nieuws bouwen. Dat merken we wel aan zijn aankopen. Hij koopt een paar keer per jaar een setje met zijn eigen spaargeld en voor speciale dagen zoals zijn verjaardag, pakjesavond, etcetera vraagt hij een leuke set. Gisteren kon hij dus alle thema’s langs om te ervaren welke LEGO soorten hij het leukst vond.

We hebben van 10.00 uur tot wel 15.00 uur genoten van alle LEGO. Volgende keer moet ik niet vergeten mijn wandelschoenen aan te trekken!

Toegangsprijs LEGO World Nederland:

  • 19,50 euro als je de kaartjes online koopt.
  • Tickets aan de kassa kosten 25,00 euro.

Leave a reply