You have not added an image yet. Please upload and apply an image.

Maak je eigen nagellak met de Num Noms nagellakmaker!

Maak je eigen nagellak met de Num Noms nagellakmaker!

Doelgroep: 5 tot 10 jaar

N.a.v. een persbericht over het nieuwe speelgoed van de Num Noms van MGA entertainment heb ik aan het persbureau gevraagd of ik een recensie-exemplaar mocht ontvangen van deze Num Noms nagellakmaker.
Een jaar geleden had ik de Num Noms lipglosstruck gekocht en die vond ik heel erg leuk en ik was benieuwd of deze speelset net zo leuk zou zijn voor kinderen.


 

Wat is de Num Noms nagellakmaker?

Het gaat om een speelset waarmee kinderen met hun eigen Num Noms kunnen spelen. Het doet me denken aan een restaurantje waar je heerlijke milkshakes kan kopen.
De Num Noms komen dus langs om milkshakes te halen en een gezellig praatje samen te maken.
Dit is niet het doel van deze speelset. Dit is meer een leuk extraatje.
Met de Num Noms nagellakmaker kunnen kinderen hun eigen nagellak maken en de kleuren zelfs mixen om zo een eigen bijzondere nagellak te mengen.
De set heeft een voorkant en een achterkant en kinderen kunnen met beide kanten van deze set spelen en werken aan hun eigen nagellak.
In de video hieronder laat ik de set uitgebreid zien.

Waar kan je de Num Noms nagellakmaker kopen?

Het is ook te koop bij Intertoys.

Mijn mening

Ik vind het leuk dat kinderen op een speelse wijze leren dat je zelf ook nagellak kan maken. Op zich maken ze het hier niet met hun eigen ingrediënten, maar ze leren wel dat ze niet alles kant en klaar hoeven te kopen in de winkel.
Dit vind ik wel een waardevolle les.

Deze set is heel mooi en ook heel leuk en schattig. Het ziet er aantrekkelijk uit. Naast het maken van je eigen nagellak kan je er ook mee spelen met je eigen Num Noms.
Als bonus krijg je een special edition Num waarmee je jouw eigen nagellak nog eens extra leuk eruit kan laten zien.

Met deze set krijg je drie lege nagellakpotjes geheel in de stijl van de Num Noms waarin je dan je eigen nagellak kan maken. Eerst dacht ik nog dat drie potjes wel weinig zou zijn, vooral als je naast de 3 basiskleuren ook nog eens nieuwe kleuren zou willen mixen, maar ik heb gemerkt dat je zo’n potje toch nog best snel leeg zou kunnen krijgen door steeds met deze set te spelen en je nagels te lakken.
Het gaat echt om kindvriendelijke nagellak. Het ruikt lekker en het gaat er heel snel af wanneer je jouw handen wast. Je hebt dus geen nagellakverwijderaar nodig!
Binnen een dag (waarschijnlijk al binnen een paar uurtjes) is de nagellak er weer af.

Deze speelset is heel leuk en kinderen kunnen gezellig samen spelen en elkaars nagels lakken. Als je per ongeluk morst en nagellak op je handen krijgt, was je het er weer makkelijk af.
Het wordt je wel aangeraden om na het spelen steeds de flesjes goed schoon te maken. Dit is lastig als je net je nagels hebt gelakt, want door contact met water was je alle lak weer van je nagels af.
Het is dus beter om eerst de spulletjes te wassen en klaar te maken voor een volgende keer en daarna pas je nagels te lakken.
Je krijgt een setje met leuke Num Noms stickers. De stickers plakken niet zo goed op je gelakte nagels. Ik heb nog niet geprobeerd of ze wel op ongelakte nagels blijven zitten.
Deze set kost rond de 50 euro. Dat is natuurlijk wel een stevige prijs, daarom wil nog gaan uitzoeken of je deze set ook zou kunnen gebruiken met eigen spulletjes als je alle ingrediënten al hebt opgemaakt.
In elk geval vind ik het fijn dat het restaurantje zelf al veel spelplezier kan opleveren.

2 Responses to Maak je eigen nagellak met de Num Noms nagellakmaker!

  1. Vind de set eigenlijk helemaal niet zo bijzonder. Voor € 50,00 heb je 3 potjes nagellak en het mixen in de houder (draaimolentje) werkt totaal niet dus sta je gewoon met de hand te schudden.

    Ook niet echt iets waar kinderen uren speelplezier van hebben.

    Wat mij betreft juist geen aanrader.

    Uw video is overigens wel duidelijk en handig.

Leave a reply