You have not added an image yet. Please upload and apply an image.

Minecraft XL Bouwwedstrijd (in Tiel)

Minecraft XL Bouwwedstrijd (in Tiel)

Gisteren liet ik jullie al weten dat er binnenkort een leuke Minecraft Challenge zal zijn in Leiden.
Via Facebook werd me gevraagd of ik dan ook het event van Tiel zou willen delen.
Als moeder van twee kinderen die graag samen Minecraft spelen en de mooiste dingen bouwen zie ik zelf hoe leuk en leerzaam Minecraft kan zijn voor kinderen. Daarom laat ik jullie dan ook graag weten dat er ook in Tiel een leuke challenge zal zijn. Dit is wat ik zie op de website van de Bibliotheek Rivierenland :

Minecraft XL Bouwwedstrijd

28 februari 2018, van 13:30 tot 16:00 | Medialab Tiel | Bibliotheek Rivierenland

Kosten: €15,-

In de voorjaarsvakantie kunnen Minecraftfans hun hart ophalen tijdens de Minecraft XL Bouwwedstrijd in het Medialab in Tiel. Jongens en meiden tussen de 8 en 15 jaar oud worden uitgedaagd om in teams de meest originele creaties te maken. Schrijf je nu in!

In navolging van het succes van Minecraft Evenementen in andere steden, is het nu tijd voor een bouwwedstrijd in Tiel. In teams van maximaal 5 jongeren gaan deelnemers de uitdaging aan om op een beveiligde server een bouwopdracht uit te voeren op hun eigen lege weiland. De bouwopdracht blijft geheim tot het laatste moment, voorbereiden is dus niet mogelijk. Alle deelnemers krijgen een leenlaptop met het spel, je hoeft dus niets van huis mee te nemen.

Vooraf krijgen deelnemers de mogelijkheid om met hun vrienden een eigen team samen te stellen. Individuele deelnemers worden ter plekke in teams gedeeld en gaan – samen met hun nieuwe game-vrienden – de strijd aan tegen de andere spelers! In totaal kunnen 60 kinderen deelnemen: 30 in de ochtendgroep van 10.30 tot 13.00 uur en 30 in de middaggroep van 13.30 tot 16.00 uur. Het winnende team van elke ronde krijgt een felbegeerde legobokaal. Aanmelden kan tot 15 februari.

Vragen?

Vragen over dit evenement? Stuur een mail naar Wieke Heikoop, projectleider Medialab.

 

Leave a reply