You have not added an image yet. Please upload and apply an image.

Tips voor leuke Sinterklaas cadeautjes tot 5 euro!

Tips voor leuke Sinterklaas cadeautjes tot 5 euro!

Ben je op zoek naar kado tips voor Sinterklaas? Ik zal je hier handige tips geven.
Hier zie je mijn lijst met leuke cadeautjes tot 5 euro. Ook handig om kinderen te laten zien als ze een verlanglijstje moeten maken voor de surprises in de klas.

Ztringz Funky stretchers Enkelspringbal
€ 2,99  € 1,99 bij Trendyspeelgoed.nl € 2,99 bij Trendyspeelgoed.nl

Ztringz is op het moment een rage. Je kan leuke figuren maken met je Ztringz, je handen en vingers. Hieronder zie je een voorbeeld in de video.

Funky Stretchers is een soort siliconen slang die je eindeloos kunt uitrekken, knopen, draaien, gooien, rondzwengelen. Ultieme antistress en fidget toy. Ideaal als je rustig wordt door iets in je handen te hebben en mee te friemelen. Maakt ook geen geluid en dus geen herrie.

De enkelspringbal is erg leuk om mee te springen en is heel goed voor je motorische ontwikkeling.  De bal is licht in gewicht en zit met een stevige kunststof, flexibele slang vast aan de ring.

Hatchimals Friemel potloden Infinicube
€ 3,99  € 4,99 bij Trendyspeelgoed.nl € 4,99 bij Trendyspeelgoed.nl

Hatchimals zijn schattige dieren die je uitbroedt uit een eitje. Hatchimals leven in Hatchtopia. Het is erg leuk om kinderen aan te moedigen hun eigen Hatchtopia te maken.
In onderstaande video zie je mijn Hatchtopia, maar ik laat in de video ook foto’s zien van de Hatchtopia van kinderen.

Friemel potloden zijn handige potloden. Ideaal voor kinderen en volwassenen die graag met hun potlood zitten te spelen.
Infinicube is een van vorm veranderende kubuspuzzel die je telkens kunt ronddraaien en open en dichtvouwen op verschillende manieren.

Moj Moj Hacky sacky wham-o original Kleurcapsules bad water Risso Badfun
€ 3,99 bij Toychamp € 3,99 bij Trendyspeelgoed.nl € 2,99 bij Trendyspeelgoed.nl

Moj Moj zijn kleine squishies. In een zakje zitten twee kleine Moj Moj. Hieronder zie je mijn Moj Moj. Je ziet ook hoe ik een Moj moj wereld begin te maken.

Hacky Sacky is een met pitten gevuld zakje dat je hoog kunt houden op de bovenkant van je voet. Echt behendigheidsspeelgoed waar voetballers en jongleurs zich uren zoet mee kunnen houden.
Kleurcapsules badwater Risso Badfun zijn kleine capsules die vanzelf oplossen in water. In de capsules zitten leuke sponsjes als speeltjes. De sponsjes komen tevoorschijn wanneer een capsule begint op te lossen. De sponsjes zijn ook na het badderen natuurlijk nog leuk en creatief te gebruiken. In de video hieronder laat ik zien hoe de capsules werken.

Handlettering boek Projectie zaklamp sterren en planeten Spinning plate
€ 1,24 bij Action € 4,99 bij Trendyspeelgoed.nl € 4,49 bij Trendyspeelgoed.nl

Handletteringboek van Action is een boek met tips om te oefenen met handlettering. ik heb het gekocht om zelf te proberen, omdat ik de prijs wel heel erg mooi vond om zo eens kennis te maken met het schrijven van mooie letters en mooie pakkende teksten. In onderstaande video laat ik het boek wat beter zien.

Projectiezaklamp sterren en planeten is een zaklamp en mini dia projector in één! Met 24 plaatjes van sterren en planeten. Bekijk de sterrenbeelden en figuren. Afmeting zaklamp 11,7 x 3 cm.

Spinning plate is spannend en goed voor de ontwikkeling van de balanceer-kunsten. Kinderen kunnen er een echte circus act van maken.

Leave a reply