You have not added an image yet. Please upload and apply an image.

Leuke bloeiende plantjes met korting kopen voor in de tuin

Leuke bloeiende plantjes met korting kopen voor in de tuin

Ik ben deze week lekker aan de slag gegaan in mijn tuin. Er zijn op het moment leuke aanbiedingen te vinden voor mooie bloeiende plantjes.
In onderstaande video’s zie je de eerste plantjes die ik heb gekocht en voor de goedkope prijzen van de aanbieding.

Ik heb gisteren nog wat Dianthus Pink Ladies erbij gekocht voor in mijn voortuin voor 2 euro per stuk. Dat vond ik wel een leuke aanbieding voor deze bloeiende plantjes. Ook  heb ik mooie paarsbloeiende Campanula’s (Klokjesbloem) gekocht. Deze plantjes (Campanula’s) vragen weinig onderhoud en leken me wel mooi kleurend voor in mijn voortuin. De Campanula’s heb ik gekocht gekocht met als aanbiedingsprijs 3 voor 10 euro.
Ik heb deze beide plantjes deze week gekocht bij Praxis.

Leave a reply