You have not added an image yet. Please upload and apply an image.

De Film van Dylan Haegens is  nu te bekijken via Netflix

De Film van Dylan Haegens is nu te bekijken via Netflix

Een poosje geleden waren mijn twee jongens helemaal weg van Dylan Haegens. Ze keken graag zijn video’s.
Mijn jongste zoon werd zelfs zo geïnspireerd dat hij ook een top 10 video had gemaakt voor op zijn YouTubekanaal.
Dylan Haegens is een bekende YouTuber.
Zijn film, De film van Dylan Haegens, is nu ook te zien op Netflix. Dit leek me een leuke wijze om de vakantie met mijn jongens te beginnen. We hebben hier thuis de bank uitgeklapt en zijn gezellig naar zijn film gaan kijken.

Bekijk hieronder de trailer om een idee te krijgen over de film.

Ik vond de film erg leuk en de kinderen hebben er natuurlijk nog meer van genoten. Ik had niet gedacht dat ik zelf ook vermaakt zou worden, ik dacht vooraf dat het alleen leuk voor mijn jongens zou zijn, maar de film zit echt leuk en grappig in elkaar.
Ik vind de film wel een aanrader om gezellig samen met je kinderen te kijken. Mijn jongste zoon vond de film zo leuk dat hij het al inmiddels 3x heeft gekeken! Deze week ben ik dus extra blij met mijn Netflix abonnement.

Leave a reply