You have not added an image yet. Please upload and apply an image.

Moederdag: moeders kunnen GRATIS naar een grootbeeldfilm bij Omniversum !

Zondag a.s. is het Moederdag.
Omniversum biedt alle mama’s dan een gratis grootbeeldfilm aan, bijvoorbeeld Born to Be Wild, Pandas, a New Story of Backyard Wilderness. De enige voorwaarde is dat mama een betalende bezoeker meeneemt.

PROGRAMMA MOEDERDAG 12 MEI

BORN TO BE WILD (11.00 uur)

Een hartverwarmende film over twee bijzondere vrouwen die zich in Kenia en op Borneo ontfermen over olifanten- en orang oetanweesjes. Carice van Houten is de verteller.

PANDAS, A NEW STORY (12.00 & 14.00 uur)

Een spannende, grappige en ontroerende familiefilm over een pandawelp die wordt voorbereid op het leven in de wildernis. Met verteller Buddy Vedder.

BACKYARD WILDERNESS (13.00 & 16.00 uur)


Backyard wilderness laat de natuur zien vlakbij een woonwijk in Amerika. Je ziet het dierenleven in het bos in de vier seizoenen.
Je ziet beelden die opgenomen zijn met minicamera’s in holen en nesten of die bewegen over de grond en door vijvers. Hierdoor zie je echt hele mooie beelden. Zo zie je onder andere hoe een wasbeer de eieren van een eend probeert te stelen in zijn hol in de boom. Je krijgt ook echt het gevoel van de wasbeer als indringer, omdat de camera heel mooi geplaatst is.  Lees mijn mening over deze film.

OCEANS, OUR BLUE PLANET (15.00 & 17.00 uur)

Ga met BBC Earth op ontdekkingsreis over de zeven zeeën en kom oog in oog met dolfijnen, zeeotters, lipvissen, octopussen en yetikrabben. Verteller: Ruby van Tongeren.

A BEAUTIFUL PLANET (18.00 uur)

Een spectaculaire film waarbij je met de astronauten Wilmore, Virts en Cristoforetti vanuit het International Space Station onze aarde kunt bewonderen. André Kuipers is de verteller. Bekijk hier een trailer van de film.

D-DAY, NORMANDY 1944 (19.00 uur)

Thom Hoffman is de verteller bij deze bijzondere grootbeeldfilm over de grootste geallieerde operatie tijdens de Tweede Wereldoorlog.

JERUSALEM (20.00 uur)

Een inspirerende reis naar een van de oudste steden ter wereld met zijn mysterieuze aantrekkingskracht. De verteller is Frank Rigter.

TIP!

Er is een kleine parkeerplaats voor Omniversum, maar meestal is het daar vol.
Om rekening te houden met het parkeren is het beter als je op tijd komt, want als je geen plekje hebt gevonden kan je wel 10 minuten bezig zijn met omrijden, omdat er zoveel éénrichtingswegen zijn. Je kan hier zien waar je zou kunnen parkeren en wat de verschillende parkeerkosten zijn.
Als je lang geparkeerd staat is het goedkoper om een parkeerkaart te kopen bij Omniversum bij het kopen van de tickets.
Let wel op de verschillende betaalwijzen. Bij Mariott hotel moesten we contant betalen, terwijl de automaten op straat alleen betaalpassen accepteren.

Leave a reply