You have not added an image yet. Please upload and apply an image.

Boter kaas en eieren spel zelf knutselen

Boter kaas en eieren spel zelf knutselen

Materialen om te knutselen:

  • Gekleurd papier
  • Zwarte stift + potlood
  • Schaar
  • Lijm
  • Liniaal
  • Werkvel printen (hieronder)
  • Leuke figuurtjes

Ken je mijn Pop Pops Pets serie al? Deze figuurtjes zijn zo schattig en ook erg klein, daarom heb ik er een leuk spel mee gemaakt. Boter, kaas en eieren oftewel kruisje nulletje is een simpel spel om te spelen. Je probeert drie op één rij te krijgen en je wil natuurlijk niet dat je tegenstander eerder dan jij drie op één rij heeft.
Bekijk hier mijn Pop Pops pets.
Bekijk hier al mijn Pop Pops pets video’s.
Knutsel je met me mee? In onderstaande video laat ik aan je zien hoe je jouw eigen spel kan knutselen van papier.

Hier zie je leuke en schattige tekenvideo’s.

Wil je meer filmpjes van mij zien? Word lid van mijn YouTubekanaal. Klik op het plaatje hieronder.

youtube-abonneer-button

Leave a reply