You have not added an image yet. Please upload and apply an image.

Fortnite action figures en loot chests te koop bij Kruidvat

Fortnite action figures en loot chests te koop bij Kruidvat

Deze week zagen we leuk Fortnite speelgoed te koop bij Action. Hoewel ik de prijzen niet echt goedkoop vond, zijn ze wel enkele euro’s goedkoper dan wanneer je ze bij Bol.com of Toychamp koopt.
Op dit moment zag ik drie soorten Fortnite speelgoed te koop: Fortnitestempels (die vond ik niet zo leuk), actie figuurtjes en loot chests.
Vooral de actie figuren en de loot chests vind ik erg leuk voor mijn jongens.
In de video hieronder kan je de Fortnite actie figuren zien.

A.s. woensdag 4 september kan je dit leuke Fortnite speelgoed met 20% korting kopen! Dit geldt alleen als aanbieding met jouw Kruidvat voordeelkaart. Dat scheelt weer een paar euro’s extra! Misschien handig om vast in te slaan en ergens opzij te zetten voor de maand december. Ze passen zeker in de schoentjes.

Leave a reply