You have not added an image yet. Please upload and apply an image.

LEGO® World: een leuk dagje uit in de herfstvakantie!

LEGO® World: een leuk dagje uit in de herfstvakantie!

Van donderdag 17 oktober tot en met woensdag 23 oktober 2019 is LEGO World weer te bezoeken in Jaarbeurs Utrecht.
Er is er elk jaar weer veel te doen en te bekijken en dit jaar zijn er verschillende speciale gasten, zoals YouTuber Dylan Haegens en LEGO Star Wars designers. Verleden jaar was hij er ook voor de opening van LEGO World.
Hieronder zie je mijn video van verleden jaar. Je ziet hoe Dylan Haegens de opening doet en ik geef je een indruk van wat er zoal te doen is bij LEGO World.

Omdat LEGO Star Wars 20 jaar bestaat komen twee LEGO Star Wars designers op vrijdag 18 en zaterdag 19 oktober naar LEGO World. Laat je set signeren of wil je weten hoe jij LEGO designer kunt worden? Dit is je kans! Je kunt kaarten voor LEGO World 2019 uitsluitend online kopen er is geen verkoop aan de kassa van de Jaarbeurs. Er zijn een beperkt aantal Early bird tickets per dag te koop voor €16,50 per persoon (op=op)!

Bekijk de video hierboven om te zien wat je kan verwachten van een dagje uit bij LEGO World. Het is een leuk uitje voor het hele gezin. Jongens en meisjes kunnen hier een dag heerlijk bezig zijn met LEGO.

Dit jaar in de spotlight:

  • Levensgrote LEGO Porsche. Deze auto bestaat voor de ene helft uit LEGO steentjes en voor de andere helft uit een echte Porsche.
  • Levensgrote Harley Davidson Fat Boy. Dit is volledig van LEGO gemaakt. Je mag dit in het klein proberen na te bouwen.
  • LEGO Frozen 2 wereld. Doe mee met de Olaf-bouwwedstrijd. Op 23 oktober wordt het winnende bouwwerk gekozen. In het prijzenpakket zitten onder andere bioscoopkaartjes voor de nieuwe film!
  • Gigantische beukwilg van Harry Potter. Volledig van LEGO steentjes gemaakt.
  • LEGO Hidden Side. De nieuwste augmented reality-ervaring van LEGO.
Foto is afkomstig van het persbericht van LEGO World.

Leave a reply