You have not added an image yet. Please upload and apply an image.

Tips voor leuke uitstapjes met kinderen

Deze zomervakantie gaan we veel op pad. We zijn van plan om met de kinderen allerlei musea, pretparken, bossen en andere leuke plekken te bezoeken. Mijn jongens zijn 2 en 4 jaar oud. Wie heeft er tips voor leuke uitgaansgelegenheden? Heb jij leuke ideeën voor ons, schrijf ze dan in een comment.

8 Responses to Tips voor leuke uitstapjes met kinderen

 1. De Kamelenboerderij in Berlicum is een ontzettend leuk uitstapje voor kinderen en hun papa’s en mama’s. Met de kamelen in de wei, een kijkje nemen in de stallen en kamelenmelk en -pannenkoeken proeven. Kosten 5,00 euro voor een middag plezier. Wel reserveren van te voren.

 2. Kijk eens op de site van koeckers.nl. Onze kids vinden het daar super. Goed terras, veel speelmogelijkheid buiten en binnen, lekker eten. Meestal lopen wij eerst een rondjes door het bos vlakbij en eindigen we daar. Mooi zondagsuitje!

 3. Wsl al bekend (gezien jullie abo op blijdorp) maar Plaswijck en ‘t Geertje …
  Museum Communicatie en Kinderboekenmuseum?

 4. 2 leuke speelplekken.

  1 Lineushof. Hele grote speeltuin, erg overzichtelijk en een speciale ‘tuin’ voor de kleinste.

  2 is echt onze favoriet (alleen ligt het wel in Gelderland) Het land van Jan Klaassen. Een enorme poopenkast die ook erg leuk is voor de ouders (volwassen grapjes tussendoor). Er omheen is een hele grote binnen en een grote buiten speeltuin. Met bij de meeste onderdelen stoelen voor de ouders.
  Kijk maar op http://www.janklaassen.nl
  Wij zijn hier op vakantie!

Leave a reply