You have not added an image yet. Please upload and apply an image.

3D mozaïek van foam

3D mozaïek van foam

Mijn jongetjes knutselen graag. Zelf van een w.c. rol iets maken, lekker knippen en plakken, knutselwerkjes noem het maar op. Ze zijn overal voor in en ze kunnen er lang mee bezig zijn. Vooral mijn oudste zoon van vier jaar kan toch erg lang bezig zijn met een knutselwerkje.

Laatst zag ik bij de Kruidvat leuke doosjes met 3D mozaïek van foam. Achterop de verpakking zag ik dat er 6 verschillende doosjes zijn met 6 verschillende dieren. Er lagen nog maar weinig doosjes, maar tot mijn geluk kon ik nog een krokodil, een leeuw en een lief varkentje vinden. Voor €1,45 per doos, zouden mijn jongetjes weer heerlijk aan het knutselen gaan.

 

 

 

 

 

 

 

 

Natuurlijk is knutselen gewoon leuk om te doen, maar daarnaast is het ook erg goed voor de ontwikkeling van kinderen!

Waarom vind ik dit knutselwerkje zo leerzaam?

  • Het bevordert zelfstandigheid.
  • Het bevordert oog-hand coördinatie.
  • Het geeft een gevoel van trots na het maken van iets moois.
  • Het bevordert de fijne motoriek

 

Leave a reply