You have not added an image yet. Please upload and apply an image.

Help de sint – app review

Help de sint – app review

Wat leert je kind van deze educatieve app:

  • Verwerken van de spanningen omtrent het Sinterklaasfeest.
  • Cadeautjes ordenen op kleur
  • Oog-hand coördinatie oefenen

Doelgroep:

Vanaf 4 jaar.

 

 

 

 

 

 

 

 

De app

De app is het thema van Sinterklaas. De inpakmachine van Sinterklaas is kapot. Alle cadeautjes vliegen in het rond. Je moet de cadeautjes in de juiste zakken plaatsen. Je krijgt punten voor de cadeautjes. Iedere level heeft een doel. Je ziet steeds hoeveel cadeautjes je van iedere kleur moet vangen. De hoeveelheid gaat steeds omhoog. Ook worden de cadeautjes steeds sneller omhoog geschoten.

Er zijn vier kleuren (geel, blauw, rood en groen). De cadeautjes moeten in de juiste zak met dezelfde kleur worden opgevangen. Zie je een cadeautje met een andere kleur dan de zakken, dan raak je het cadeau aan om punten te krijgen.

 

 

 

 

 

 

 

 

Mijn mening

De app is wel grappig. De kinderen oefenen spelenderwijs met de vier kleur kleuren. Wel vraag ik me af of kinderen vanaf vier jaar dit nog als leerdoel hebben.

De app ziet er leuk uit met allerlei inpakpapier op de achtergrond.

Je kan, net zoals ik heb gedaan, de gratis versie downloaden om te zien of je de app leuk vindt voor je kind. De gratis versie heeft 9 levels. De betaalde versie heeft 45 levels.

Wel vind ik het jammer dat het aftellen van 3….2…..1…. in het Engels gebeurt. Dit is niet zeer storend, maar omdat ik toch wel graag Nederlandstalige apps heb, valt dit me wel op. Sinterklaas is toch ook niet voor Engelstalige kinderen denk ik dan?

 

 

 

 

 

 

 

 

Beschikbaar voor de iPhone:
Help De Sint! - Michel van der Wal

Beschikbaar voor de iPad:
Help De Sint! - Michel van der Wal

Google Play

Gratis iPhone versie om te proberen:
Help De Sint - Michel van der Wal

Gratis iPad versie om te proberen:
Help De Sint - Michel van der Wal

Leave a reply