You have not added an image yet. Please upload and apply an image.

Topo Nederland HD krijgt grote update met nieuwe spelmodus, nieuw design en retina graphics

Topo Nederland HD krijgt grote update met nieuwe spelmodus, nieuw design en retina graphics

De populaire educatieve ipad app Topo Nederland HD heeft z’n grootste update tot nu toe gekregen. 
Naast een strakke, nieuwe vormgeving en kraakheldere retina graphics heeft ontwikkelaar TopoMonkey een nieuwe spelmodus geïntroduceerd: meerkeuze vragen. Hierdoor sluit de topografie app nog beter aan bij het Nederlandse onderwijs en wordt het voor kinderen nog leuker om hun topografie te oefenen. 

Over topo Nederland HD

Topo Nederland HD is de leukste iPad app om spelenderwijs de topografie van Nederland te oefenen. Geen saaie quizzen of vlaggenpuzzels, maar een snelle actiegame waarin je topografische kennis op de proef wordt gesteld. 

Topo Nederland HD is meerdere keren door Apple geselecteerd in verschillende categorieën van de appstore, zoals “Nieuw & Opmerkelijk”, “Tijdloze favorieten” en “What’s hot”. Daarnaast wordt de app veelvuldig ingezet als ondersteuning in het Nederlandse basisonderwijs en voortgezet onderwijs. 

Alle verbeteringen op een rij:

  • Nieuwe spelvorm: meerkeuzevragen! Een compleet nieuwe manier om je topografie bij te schaven. 
  • Nieuwe, strakke vormgeving.
  • Volledige ondersteuning voor retina displays! 
  • Kaarten met provinciekleuren toegevoegd. Hierdoor wordt het voor beginnende spelers makkelijker om de verschillende provincies van elkaar te onderscheiden.
  • Meer vrolijke animaties .
  • Meer muziek en geluidseffecten .
  • Vernieuwde gameplay tijdrace (als je alle plaatsen hebt gevonden krijg je ze niet nog een keer te zien, maar heb je het level gewonnen en krijg je de overgebleven tijd als bonuspunten erbij)

Topo Nederland HD - TopoMonkey

Leave a reply