You have not added an image yet. Please upload and apply an image.

Kinetic Sand voor kinderen van WABA FUN: Lekker binnen op tafel spelen met zand. Makkelijk op te ruimen zonder zandresten.

Kinetic Sand voor kinderen van WABA FUN: Lekker binnen op tafel spelen met zand. Makkelijk op te ruimen zonder zandresten.

Mijn zoontjes zijn net wormen. Ze spelen erg graag met zand. Mijn oudste zoon moet iedere schooldag verplicht zijn zakken en schoenen legen voordat hij na schooltijd het huis in mag. Hij sleept kilo’s zand uit de zandbak van school mee naar huis.

In de zomer kopen we altijd een paar zakken zand voor in hun zandbak (in de tuin). Jammergenoeg gaat 1 zak niet zolang mee, omdat ze algauw alles uit de bak doen. Binnen spelen met zand is geen optie, dan word ik helemaal gek van al het zand op de grond.

Nu zijn we hier thuis speciale soorten speelzand aan het uitproberen.

Met dit filmpje wil ik je laten zien wat je zoal in huis hebt om aan je kind te geven voor het spelen met Kinetic Sand.

Het knuffelkontje verkoopt leuke speelzand.
Mijn zoontjes vinden het heerlijk om ermee te spelen. Wel is het leuker voor ze als ze ook spulletjes hebben om met het zand te spelen. Zonder spulletjes willen ze het zand vormen tot bijvoorbeeld een bal, een race-auto, enz.
Mijn oudste zoon van 5 jaar kan dit wel, maar mijn jongste zoon van 3 jaar bezit die vaardigheid nog niet. Zodra hij het zand in zandspeelgoed mag drukken en met zandspeelgoed mag bewerken is hij er helemaal gelukkig mee.
Dat is ook wel logisch. Als ze in een zandbak spelen willen ze ook graag met zandspeelgoed spelen.

Dan natuurlijk het opruimen, want daar gaat het mij om!
Het opruimen is erg simpel. Ik veeg al het zand met mijn handen bij elkaar en ruim het zand op in een bakje. Daarna veeg ik al het zand van de grond bij elkaar en gaat dat ook in de bak.
Simpel dus!

 

 

One Response to Kinetic Sand voor kinderen van WABA FUN: Lekker binnen op tafel spelen met zand. Makkelijk op te ruimen zonder zandresten.

Leave a reply