You have not added an image yet. Please upload and apply an image.

Nieuw in de AppStore: De gratis app Tumblies bekend van tv!

Nieuw in de AppStore: De gratis app Tumblies bekend van tv!

 

 

De Tumblies app is  gebaseerd op de gelijknamige televisieserie. De game is bedoeld voor kinderen van 2 tot 6 jaar. Na het bekijken van een aflevering stapt het kind in de wereld van de Tumblies en mag het zelf aan de slag.

Download_on_the_App_Store_Badge_NL_135x40
De app gaat uit van hoe een kind speelt, leert en ontdekt. Goed of fout speelt geen rol, je hebt iets geprobeerd en dat is goed. Nieuwsgierigheid en ‘uitproberen’ wordt beloond, niet het resultaat’.
De game is zo ontworpen dat een kind echt vrij kan experimenteren en zijn eigen spel kan maken.
Tijdens de ontwikkeling  van de game is veel aandacht besteedt aan het educatieve aspect en de aansluiting met de belevingswereld van het kind. De game stimuleert creativiteit en de fijne motoriek. Daarnaast leert een kind spelenderwijs hoe natuurwetten werken. De game is geheel taalloos en daardoor ook door kleine kinderen zelf te bedienen.

Tumblies

Leave a reply