You have not added an image yet. Please upload and apply an image.

Heeft u mijn app in de AppStore gekocht? Beoordeel het en ontvang één van mijn andere apps gratis!

Heeft u mijn app in de AppStore gekocht? Beoordeel het en ontvang één van mijn andere apps gratis!

 

Waarom vraag ik om een beoordeling bij mijn app?

De beoordelingen bij mijn apps helpen om mijn apps op te laten vallen. Hoe meer recensies mijn apps hebben hoe meer kans ik krijg om door Apple opgemerkt te worden. 
Dat heeft weer bepaalde voordelen voor mij waar ik al jaren naar uitkijk en op hoop.

Een andere reden is dat het andere mensen eerlijke gebruikersinformatie geeft. Wat kunnen ze van de app verwachten en wat vonden jullie ervan? Het probleem waar ik tegenaan loop is dat er veel mensen erg positief zijn over mijn apps en dat er een paar mensen tegen geluidsproblemen aanlopen omdat de instellingen van hun iPad verkeerd ingesteld staan. Als ze mij mailen wil ik ze met alle liefde helpen om het geluid op hun iPad goed te zetten, maar jammer genoeg zie ik steeds meer 1 sterreviews bij sommige apps verschijnen waar ik niks aan kan doen. Alle positieve reacties zijn niet zichtbaar bij mijn app, omdat die niet geplaatst worden. Dan lijkt het algauw alsof ik apps maak waarvan het geluid het niet doet.

Is het uw taak om mij te helpen? Nee natuurlijk niet! Maar het zou me echt enorm helpen als u even een beoordeling bij mijn app plaatst. Het is zo gepiept!

Ik heb speciaal een filmpje gemaakt om te laten zien hoe u dat kunt doen.

Uw hulp en moeite wil ik graag belonen. Laat me weten via email dat u een beoordeling bij een van de onderstaande apps heeft geplaatst en dan krijgt u van mij één van mijn andere apps gratis. Ik kan alleen AppStore apps gratis weggeven. Hoewel ik ook GooglePlay recensies erg goed kan gebruiken, kan ik jullie er niet voor belonen met een gratis Android app.

Het gaat om deze apps:

Letters flitsen plus voor kinderen

Letters leren lezen – juf jannie

Juf Jannie – leren lezen voor groep 3

Cijfers en getallen leren en tellen – Juf Jannie

Juf Jannie – kinderboerderij voor iPad

Juf Jannie – de zee – woordjes leren

Woorden leren – Seizoenen – Juf Jannie

Puzzels voor peuters en kleuters – Juf Jannie

Vermeld in uw mail:

  • Bij welke van de bovenstaande apps u een beoordeling hebt getypt en geplaatst.
  • Onder welke naam uw beoordeling is geplaatst.
  • Welke van de bovenstaande apps u zou willen ontvangen.

Alvast bedankt voor uw hulp! Mijn emailadres: [email protected]

 

 

Leave a reply