You have not added an image yet. Please upload and apply an image.

Gratis Sinterklaaskalender bij Albert Heijn

Vragen je kinderen ook ieder jaar of het al bijna Sinterklaasfeest is? Ik weet nog dat mijn jongste zoontje er verleden jaar bijna dagelijks naar vroeg.
Hij heeft duidelijk een overzicht nodig waarmee hij het aftellen zelf kan zien of zelf kan doen.
Vandaag zag ik bij Albert Heijn deze Sinterklaaskalender. Ik vind dit enorm handig en heb er gelijk eentje meegenomen voor mijn zoontje.

Ik vind de kalender erg leuk omdat je eerst samen met je kind het aftellen zelf kan invullen. Je schrijft samen bij ieder hokje hoeveel nachtjes er nog te gaan zijn. Ook kan je het lijstje verder versieren en actueel maken door samen op te plakken wanneer de schoentjes gezet mogen worden (je kan deze plaatjes gewoon uitknippen en opplakken), wanneer je kind een verlanglijstje kan maken, wanneer de sint komt, enz.
Je kan de kalender helemaal op jullie situatie afstemmen!
Daarnaast staat ook op de kalender wanneer Pakjesboot 12 aankomt en wanneer je een schoentje mag zetten en ophalen bij Albert Heijn.

Leuk, leuk, leuk!

gratis-sinterklaaskalender-bij-albert-heijn

Leave a reply