You have not added an image yet. Please upload and apply an image.

Max de kat – WINACTIE – Leuk bordspel voor kinderen om samen te winnen!

Max de kat – WINACTIE – Leuk bordspel voor kinderen om samen te winnen!

Een bordspel spelen met mijn zoontjes is meestal heel leuk totdat het op winnen en verliezen aankomt. Ik merk dat ik ook niet altijd zin heb om mijn jongens te laten winnen.
Jaren geleden hebben we een spel van Sunny Games gekocht om uit te proberen. Sunny Games maakt spellen waarbij je als spelers moet samenwerken.
Samen speel je dan tegen het bord en moet je een gezamenlijk doel bereiken. Op deze wijze win je samen of verlies je samen. Dit past wel goed bij ons. Zo hoef ik mijn jongens niet te laten winnen en kan ik ze meehelpen met hun gedrag wanneer we verloren hebben, omdat ze dan niet boos kunnen worden dat een ander heeft gewonnen.

Tijdens het Spellenspektakel van 2016 kwamen we Sunny Games tegen. Daar speelden mijn kinderen het spel Max de kat in een extra grote uitvoering.
We hebben toen gelijk van de gelegenheid gebruik gemaakt om de mensen van Sunygames te interviewen.

Een poosje geleden namen ze contact met me op. Ze waren bezig met een vernieuwde versie van Max de kat.
Ze vroegen me of ik het spel wilde reviewen. Ik kende het spel dus al en het leek me wel erg leuk om het spel hier op mijn website en op mijn YouTubekanaal te behandelen.
Hieronder zie je mijn videoreview en een spelsessie met mijn kinderen.

Het spel is heel leuk om te spelen. Vaak duren de potjes niet zo lang. Als je snel verliest kan het al binnen 5 minuten voorbij zijn. Lukt het ons om ver te komen met het spel dan zijn we al snel 15 minuten of ietsje langer aan het spelen.

Ik mag van Sunny Games een exemplaar van Max de Kat weggeven. Wel hebben ze me gevraagd om dit op een creatieve wijze te doen. Daar heb ik wel wat op bedacht!

Wil je meedoen met deze winactie? In onderstaande video leg ik uit hoe je mee kan doen. De winactie is voor alle leeftijden. Maar het lijkt me leuker om hierbij samen te werken met de personen met wie je ook dit spel gaat spelen. Met je kinderen dus! Lukt het jullie om een exemplaar te winnen?

Leave a reply