You have not added an image yet. Please upload and apply an image.

LOL surprise poppen Eye spy serie 4

LOL surprise poppen Eye spy serie 4

Wat zijn de L.O.L. surprise poppen?

Je koopt een bal met kleine verrassingen en een pop of huisdier er in. Je pakt de bal laag voor laag uit. Per laag kom je iets tegen, zoals een rebus bij de pop of stickers om te plakken op je verzamelkaart. In de bal zijn de pop en accessoires verpakt in zakjes om verder uit te pakken. Pak de zakjes één voor één uit en probeer op de verzamelkaart uit te zoeken welke pop je gaat uitpakken. De verzamelkaart zit ook in de bal.

Hoe werkt de geheime missie van serie 4?

In de nieuwe serie 4 staat een “secret mission” op de achterkant van de verzamelkaart (in het Frans en Engels). Bij het uitpakken van de verschillende lagen (om de bal) zie je niet alleen maar leuke plaatjes, maar kan je ook met een speciale bril (zit in de bal) letters en plaatjes vinden waarmee je de geheime missie kan oplossen. In de video hieronder zie je hoe het uitpakken in zijn werk gaat en wat er in een bal zou kunnen zitten. Wanneer je een bal koopt weet je niet welke pop in de bal zit. Dat is dus een verrassing. Er zijn verschillende ballen te koop. In de video hierboven zie je een Lil Sister bal. Dit zijn kleinere poppen dan in de grotere ballen. Deze ballen zijn daarom ook goedkoper dan de grotere ballen. De ballen van serie 4 kosten 8 euro. De Lil Sisterballen van de vorige series zijn 1 of 2 euro’s goedkoper. In de video hieronder zie je een Eye spy LOL Surprise bal van de pets serie. Hierin zitten leuke huisdieren. Deze ballen kosten 12 euro. Waar kan je L.O.L. Surprise kopen? In onderstaande video zie je hoe het uitpakken van een bal van de serie pets gaat. Hierin zit o.a. een klein zandbakje. Graaf in het zand en vind de leuke schoentjes voor het huisdier. Vindt je kind het leuk om deze uitpakvideo’s op YouTube te bekijken en wil het ook graag zelf de geheime missie oplossen? Hieronder plaats ik de kaart om te printen voor je kind. Ik heb de kaart naar het Nederlands vertaald voor je kind. Print de kaart: lol surprise geheime missie serie 4 eye spy

Leave a reply