You have not added an image yet. Please upload and apply an image.

Back To School – leuke schoolspullen, acties, aanbiedingen en kortingen!

Back To School – leuke schoolspullen, acties, aanbiedingen en kortingen!

Het is weer tijd om allerlei schoolspullen te kopen. Mijn oudste zoon gaat naar groep 8 en mijn jongste gaat naar groep 6. Dit jaar zitten ze allebei in de bovenbouw. Erg spannend!

Waar moeten wij elk jaar aan denken bij het kopen van nieuwe schoolspullen? Ik som hier alles op. Gelukkig hoeft niet alles ieder jaar te worden vervangen, maar we gaan wel altijd alle spullen even langs om te bekijken wat we moeten vervangen.

  • Drinkbekers en broodtrommels
  • Schooltas en gymtas
  • Gymschoenen (even passen of de oude schoenen nog passen)
  • Nieuwe maat korte broeken voor gym
  • Agenda (alleen als de juf zegt dat ze het ook echt gaan gebruiken!)
  • Etui en schrijfgerei (als ze erom vragen)

Drinkbekers en broodtrommels kwamen we dit jaar op twee plekken tegen in de aanbieding. Bij Big Bazar kwamen we deze actie tegen:

We kopen wel altijd het liefst van het merk Mepal. Wat drinkbekers betreft kopen we liever een beker met een schroefdop. We hebben weleens de uitshuifbare tuitjes geprobeerd, maar daar hebben we zeer slechte ervaringen mee.
Vijf euro voor Mepal lunchspullen is wel erg goedkoop. Toen wij gingen kijken bij Big Bazar was er nog maar weinig keus voor jongens.
Bij het boodschappen doen zagen we deze actie bij Albert Heijn:

Wij hebben de bovenste spullen erbij gekocht voor onze jongens. Ze zijn een beetje saai voor jonge kinderen. Maar er zijn ook schattige versies te koop zoals je hieronder kan zien.

Voor schooltassen kwamen we deze actie tegen bij Kruidvat: Mijn jongste zoontje is helemaal blij met zijn nieuwe Fortniteschooltas.

Ik zie ook leuke schooltassen te koop bij HEMA. Op dit moment krijg je zelfs 15% korting op je online bestelling vanaf 20 euro! (met klantenpas!) Kijk snel voor rugzakken en andere schoolspullen bij HEMA.

Gymschoenen kopen we meestal bij Van Haren. Ik zag nu zelfs een leuke actie!

Voor etui en schrijfgerei zag ik deze actie bij Kruidvat:

Bij HEMA heb je nu 15% korting (met klantenpas).

Ook bij Big Bazar zijn leuke schoolspullen te koop, waaronder eenhoorn schoolspullen.

Lees ook mijn tips over het voorbereiden van kinderen op de kleuterklas.

Leave a reply